Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - deaffox

#1
Hei!

Bilen min, som er bare 3 år gammel, har havnet i en bakkollisjon med en annen bil som kjørte inn i høy fart (bilen min var stillstående). Skaden er ganske omfattende, venstre bakhjul har blitt dyttet fram og pris for reparasjonen har kommet på ca 220.000. Bilen min ble kjøpt for ca 550.000kr (Tesla M3 Performance)

Planen har hele tiden vært at vi skulle selge bilen til høsten. Forsikringsselskapet vil bare begynne med reparasjonen, mens jeg vil få avklart noen spørsmål som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Med det tenker jeg altså på videresalg. Er det noen ting jeg bør sjekke opp før jeg godkjenner reparasjonen?
Jeg kan nevne at vi har kasko pluss og motparten har 100% skylden. Vil dette påvirke meg når jeg selger bilen, tap i verdi?#2
Hei!

Jeg har nettopp hentet bilen fra Nonbye for foliering. Jeg er fornøyd med deres service. Alt gikk kjapt og smertefritt, kommunikasjon var på topp. Jeg har ingenting å klage på, men det er to ting som jeg stiller spørsmål på. Som jeg vil dobbeltsjekke med dere før jeg tar kontakt og spør om det.

1. Hva er forventet for foliering i dørtakene? Skal jeg forvente at det skal dekke alt, eller kun den ene siden hvis dere forstår hva jeg prøver å si.

2. Jeg har funnet 8 bobler rundt bilen, er det noe å klage på. Eller skal jeg bare godta det?


#3
Lading av Tesla / Er det problem med SUC nå for tiden?
lørdag 03. august 2019, klokken 10:49
Hei!

Jeg skal kjøre ned til Agersø (en øy i Danmark) på torsdag. Jeg leser på nett at det er visstnok problem med hastighet i SUC? Kan noen fortelle litt mer om det?

Jeg har Tesla X som ble kjøpt i oktober 2018.
#4

Kia Soul 2018 selges

På grunn av familieøkning, må vi dessverre selge bilen vår for en større bil.
Har ikke lagt ut annonse eller noe på finn.no enda, det skal skje i løpet av de neste ukene.

Send PM ved interesse.
#5
Hei Tesla-folka!

Jeg og kona mi eier en Kia Soul per dato og vurderer å kjøpe Tesla X. Pga familieøkning.
Vi skal få barn nr 2 i løpet av denne måned. Egentlig kan hun føde når som helst nå :P
Kona mi har bestemt at vi skal ha tre barn, så vi skal forholde oss deretter til det.

Jeg har egentlig ikke budsjett, økonomi er det ikke noe problem. Men jeg ønsker selvfølgelig å være fornuftig med pengebruk, så jeg er usikker på om hva vi skal se etter. Hvilken prisklasse er fornuftig?

Ny eller brukt? - Det er spesielt dette jeg lurer mest på
75 eller 100?
6- eller 7-seter? (kona mener at 5-seter holder masse)
Hvilken pakke bør vi ha? Jeg ønsker å ha autopilot siden vi kjører ofte til hytta på fjellet eller sommerhus i sørlandet.


Tips mottas med takk :D
#6
Kia Soul EV / Første elbil kjøp; Kia Soul, tips og råd?
onsdag 27. desember 2017, klokken 13:05
Hei!!!

Jeg er ny her, jeg og kona mi skal kjøpe Kia Soul i løpet av denne eller neste uke. Vi vurderer mellom den og e-golf, men siden sistenevnt koster 100k mer. Så vi tror at vi ender opp med Kia Soul. Vi har et småbarn og skal nok få et til i løpet av 2018/2019.

Vi har sett for oss å eie Kia Soul 2018 i tre år før vi kjøper en større el-bil.
Vil vi få solgt bilen om tre år? Altså normalt tap, ikke noe mer enn det?

Vi vakler mellom leasing og kjøp, men vi tror at vi ønsker å kjøpe. Hva er deres råd rundt dette?

På forhånd takk :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA