Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - CorsoDante

#1
Tesla SW og AP / FSD-videoer
lørdag 19. november 2022, klokken 07:40
Mange meninger om hva FSD er, og ikke er.

Nå som FSD beta har vært ute et par år, og versjon 11 (single stack) er på vei inn hos youtubere, så tenkte jeg det var på sin plass med en tråd som viser hva FSD (beta) kan og ikke kan - i videoformat.

Vi kan kickstarte tråden med en video som viser hva FSD 10.69.2.4 behersker (og ikke) på snødekte veier, ikke veldig ulikt forhold (og temperaturer) man straks finner i Norge:

https://youtu.be/UdRV29QjTc0

Disclaimer: Jeg har ingen tro på nivå 5 uten lidar og hardware som går utenpå det Tesla p.t. har på bilene sine. Men nivå 4 skal være innenfor rekkevidde, også her oppe. Især på sommerhalvåret.
#2
Ladeplasser og ladekabler / Aktivering av lading, TRD Værnes
onsdag 04. september 2019, klokken 09:15
Hei,

Lading på Trondheim Lufthavn Værnes; Noen som kan bedyre hvordan man aktiverer en lader?

Apcoa administrerer parkering, mens Avinor administrerer lading (skal man tro laderen)...

Det er oppgitt en lettforståelig instruks på laderen, som forteller deg at du må laste ned Avinor-app'en, og starte lading derfra - via Min Profil.

Problemet er bare at jeg har saumfart hele appen, gjentatte ganger, uten å finne ut av hvor(dan) man trigger lading.

:-1:

Kan opplyse om at jeg har ringt Avinor (clueless), som ba meg kontakte Apcoa, som ba meg kontakte ''LadeiNorge'' (de mente at ladeinorge administrerte ladingen...).

Ser dog ikke ut til at man kan trigge lading via ladeinorge heller, da ladepunktene på Værnes ikke vises på ladekartet.

Ikke et stort problem, da jeg har mer enn nok juice til å komme meg hjem, men hadde vært kjekt å vite til fremtidig bruk.

Anyone?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA