Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - chrgod

Sider: [1]
1
DS 3 Crossback E-Tense / E-tense test på Dinside
« på: Onsdag 13. Mars 2019, klokken 13:48 »

2
Etter at det ble lov med selvgående elektriske "kjøretøy", som kan gå i opp til 20 km/t, har jeg vurdert en elektrisk sparkesykkel til jobbpendling.  :)

Ser for meg å kunne suse greit til jobb i 20 km/t og sparke litt innimellom. Har ca 14km relativt flat vei, så må lade på jobb.

Begynner å komme noen tester, og alle synes å være positive.
https://elbil.no/elektriske-sparkesykler-varens-store-kick/https://www.tek.no/artikler/samletest-elsparkesykler/434810


(Har prøvd vanlig elsykkel, Kalkhoff. Det holdt en måned og svarte ikke helt til forventningene. Greit nok, men ble for rart... Savnet responsen i en vanlig sykkel, samtidig som den ikke trakk uten at jeg tråkket. Utvekslingen gjorde at en måtte tråkke temmelig fort for ikke å miste flyten).

Er det noen her som har erfaringer? Vurderer spesielt Ninebot ES2, som med ekstra batteri har lenger rekkevidde.

Lurer på lading.. Ninebot ES2 har et innebygget batteri og et eksternt "Range extender". Har nok problemer med å få med en sparkesykkel inn på kontoret, men å lade et eksternt batteri på jobb skal gå bra. Er det eventuelt noen problemer hvis det innebygde batteriet er nesten flatt, mens det eksterne batteriet er fulladet?


Sider: [1]