Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - mikaelf

Sider: [1]
1
Tesla SW og AP / Feiler å fjernstarte M3 fra APPen
« på: Mandag 09. Mars 2020, klokken 14:19 »
Forsøkte i helgen å fjernstarte (remote start) bilen som var parkert noen 100 meter unna, fra mobil appen, men fikk feilmeldingen "Failed to enable keyless driving"

Noen andre som har fått den samme feilen, eller lykkes med denne funksjonen i siste?

2
Lading av Tesla / AC lading med Easee ladestasjon avbrytes etter 2019.36.2.1
« på: Tirsdag 26. November 2019, klokken 20:37 »
Jeg har en Easee laderobot hjemme som har fungert utmerket med min M3 LR AWD i de 2 siste måneder.
Etter at jeg fikk SW oppgradering 2019.36.2.1 i bilen feilet ladingen etter kort tid og siden det er ikke mulig å gjennommøre en lading uten feil.
Her en kollega som sliter med akkurat det samme problemet. Han har identiske bil og lader, men samtidig opplevde ham feil ved lading fra en tilfeldig Schneider AC lader også.

Er det noe andre som har samme erfaring?

3
Lading av Tesla / M3 får ikke lade igjen på Oslo flyplassen
« på: Tirsdag 01. Oktober 2019, klokken 13:56 »
Parkerte min M3 i P10 huset på Oslo flyplassen og koblet til en 11kWh lader. Har satt ladingsgrensen til 80% og aktivert Sentry mode. Bilen ladet fint opp til 80%, så begynte Sentry mode å konsumere strømmen fra batteriet ganske fort. Etter at noen dager gikk batterikapasiteten ned til ca 60% tenkte jeg å starte ladingen igjen,  men det står følgende i appen:
  Ready to charge
Check power source

Er dette noe som noen andre kjenner til?


Sider: [1]