Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Taslehoff

Sider: [1]
1
Lade hjemme / Lading med liten hovedsikring
« på: Torsdag 15. April 2021, klokken 12:54 »
Hei!

Vi har hytte i et gammelt seter-område. Hovedsikringen er 25-amper, og netteier er litt utydelige på om vi får lov til å øke denne eller ikke (helst ikke, var svaret sist...). Finnes det noen gode løsninger for ladere som kan lastbalansere på så liten hovedsikring? Det er heldigvis enkelt å legge opp ny kurs til lader, men vi er usikre på hva vi bør velge.

2
Kjøpe elbil? / Lange service-intervaller?
« på: Torsdag 22. Oktober 2020, klokken 20:57 »
Hei!

Vi har i dag en liten elbil og en bensinbil som fungerer som henholdsvis pendlerbil og turbil. Nå vurderer vi å selge begge disse, og i stedet gå for én elbil som kan dekke begge behov. "Problemet" er at vi kjører ganske langt - mellom 50.000 og 60.000 hvert år. Finnes det noen elbiler med lengre avstand mellom servicene enn 20.000, slik at vi slipper å skrape på døra hos verkstedet så alt for mange ganger i året?

Sider: [1]