Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Milk

Sider: [1]
1
e-Golf / e-remote/Guide and Inform Plus
« på: Torsdag 09. Mai 2019, klokken 20:05 »
Hva er forskjellen på e-remote og Guide and Inform Plus?

Innimellom har car-net fungert, men de siste ukene har jeg ikke fått kontakt via App.

Prøvde i dag og logge på brukerkonto via PC, og får da beskjed om at Guide and Inform Plus er utløpt. e-remote løper ut i mars 2020.

Tidligere i år fikk jeg bekreftelse på at car-net kostnadsfritt var forlenget med 1 år. Men dette gjaldt tydeligvis kun e-remote, for nå skal de ha 750 kroner for å forlenge Guide and Inform Plus med 1 år.

2
Lade hjemme / Hjemmelader på 3-fas 230V IT
« på: Lørdag 06. April 2019, klokken 10:59 »
Etter noen år med elbil er det på tide å få satt opp hjemmelader. Anlegget er på 3X40A 230V IT. Usikker på hvor mye som er lov/praktisk mulig å koble til dette anlegget, men håper jeg kan få en lader på minst 20A.

Har pr i dag en elbil (eGolf 190), men ikke godt å si hva fremtiden bringer. Spørsmålet er om det er hensiktsmessig å få dratt 3-fas ut til garasjen, for eventuelt å få satt opp en ekstra ladestasjon senere?

Tar gjerne i mot tips om hjemmeladere som passer dette oppsettet :)

3
DS 3 Crossback E-Tense / Skrive Kontrakt
« på: Mandag 11. Mars 2019, klokken 22:18 »
Skuffende mail fra DS Automobiles med frist for å skrive kontrakt innen 30. april. Med ca 1500 foran i køen anser jeg det som høyst usikkert når jeg kan forvente å få bil.
I utgangspunktet syntes jeg det er en spennende bil som er greit priset i dagens marked, men alt tyder på  at det kommer flere spennende modeller på markedet, med lengre rekkevidde og kortere leveringstid innen jeg kunne fått levert E-Tense. Tar nok ikke sjansen på å binde meg over et år i forveien på en bil jeg ikke får prøvd, og fra en leverandør som ikke har bevist at de klarer å levere elbiler :(

Sider: [1]