Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Magster

Sider: [1]
1
Model 3 / Høyfrekvent ulyd i motor
« på: ſøndag 25. August 2019, klokken 19:23 »
Hei!

Hentet en LR awd på fredag, bilen er flott, men en ulyd i motor/driverk gjør at jeg revurderer hele bilen. Lyden er ikke spesielt høy, høres bare når ac vifte går på lav hastighet og radio er avskrudd. Lyden minner om lyden fra motoren når man belaster den, men er der selv ved null belastning (coasting). Da er den veldig av og på så det høres nesten ut som piping. Flere som har denne lyden i sin bil? Fant en video på youtube, hvor en har samme problem. (skru opp volum. høres spesielt ved 10-20 sec ut i video).  https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=p8-SuTmgXNo

Spørsmålet er hva jeg skal gjøre med dette, agrerett? reparere? er andre mdoel 3 like ille? finne annen bilmodel?

2
Bestilling og levering / Betaling
« på: Torsdag 15. August 2019, klokken 13:14 »
Hei!

Skal hente ut min model 3 om en uke, og har ett par spørsmål om betalingen. 

Det står følgende på tesla sine sider(min side).  "Vi sender deg faktura, og tar kontakt for betaling." men så står det også at "Betalingsbetingelser: Betal i sin helhet, eller etter avtalt egenkapital dersom finansiering, 7 dager før utlevering".

Og så leser jeg om andre som ikke betaler før de har sett på selve bilen? Hva er det egentlig som gjelder?

3
Model 3 / Vinterhjul 18" vs 19"
« på: Lørdag 13. Juli 2019, klokken 22:49 »
Hei!

Lurer på om jeg skal bestille 18 eller 19" felger til vinteren. Er det noen store fordeler med 18" ? Noen grunn til at alle skal ha mindre på vinteren enn sommeren?

4
BMW i3 / Dør vil ikke åpnes.
« på: Torsdag 24. Mars 2016, klokken 16:20 »
Hei!

Får ikke opp passasjerdøren, det høres ut som den låses opp, men den sitter bom fast. Vinduet kan kjøres opp og ned manuelt, men reagerer ikke når jeg prøver å åpne døren.

Dette har skjedd en gang før, da på fører-siden. Da løste jeg det med å låse opp med den fysiske nøkkelen, dette går jo ikke på passasjer siden.

Noen som har vært borti dette og har noen tips?

5
Bestilling og levering / Leveringstid og alternativer til Finn.no
« på: Tirsdag 02. Februar 2016, klokken 10:43 »
Hei.

Vurderer å kjøpe enten en ny ribbet 70D eller en brukt Tesla. Vil helst holde meg rundt 600.000kr.
Jeg og samboer er i en situasjon hvor vi trenger en ekstra bil relativt fort. Ser leveringstid på ny Tesla ofte kan være 3,4 og 5 måneder.

Spørsmålet er egentlig om det finnes noen alternativer til Finn.no for en "raskere handel". Tenker da feks på om Tesla har nye basismodeller de selger, som allerede er produsert? Eller om det finnes bilforhandlere som gjør noe av det samme?

Sider: [1]