Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Saberhagen

#1
Model S 2013 - 2022 / Plastdeksel undersiden av bilen
søndag 10. september 2017, klokken 13:36
Hei!

Jeg hadde et lite uheldig møte med en fortauskant med fronten av bilen, heldigvis i veldig lav fart. Ble noen små skader på undersiden av frontfangeren, og ser nå at det plastdekselet som sitter under hele bilen har fått en bøy i seg og har gått litt ut av plassen sin på den siden hvor jeg traff fortauet.

Spørsmålet er: Noen som vet hvor mye dette dekselet koster? Og hvor mye koster det ca å bytte dette (inkl timer og deler)? Vet at det er en del her inne som har tilgang til delekatalogen, så lurte på om noen av dere kunne være behjelpelige?

Bilen er Facelift AP2 S75D fra juni.
#2
Model S 2013 - 2022 / AP HW 2.5
onsdag 09. august 2017, klokken 21:32
https://electrek.co/2017/08/09/tesla-autopilot-2-5-hardware-computer-autonomous-driving/

Interessant.. Lurer på hvordan det blir for alle biler med AP2, gratis upgrade? Hvis ikke så tror jeg dette kan bli hardt for Tesla når man har lovet at AP2 skal kunne klare L5 ...
#3
Hei!

Skal legge inn bestilling på en ny TMS 75D, og prøver å holde prisen på et akseptabelt nivå (hvis det er noe som heter det), og vurderer derfor å velge de nye stoff-setene kontra skinnseter... Men jeg klarer ikke å finne noen "ordentlige" bilder av bilen som viser hvordan de faktisk ser ut IRL... Har noen bestilt disse som kan si noe om setene? Er de komfortable, slitestyrke, ser de "pene" ut i bilen?

Vurderer følgende ekstrautstyr på bilen - har noen noen tanker om det?

* Oppgradert AP
* Pano
* Hi-Fi (liker litt bass - orker ikke ettermontering).
* Premium interiørpakke
* Obsidian black.

Hadde vinterpakke i min forrige P85, men den ble brukt veldig sjeldent så ser ikke helt hensikten med det når man har mulighet for forvarming via app.

Virker dette som et nøkternt og OK ekstrautstyrsliste?

Vinterdekk kjøper jeg på egenhånd (syntes Tesla sine er utrolig dyre).

Vil også montere dashcam i bilen, så dette må kjøpes og monteres. Ser at Bilkomponenter selger Blackvue 650S for 3300 med montering for 1600... Noen med erfaring med kameraet?

Vet også at man kan få referral-rabatt på bilene, så om noen har lyst til å dele sin link så kan de sende meg PM (første mann til mølla). Totalt får jeg summen til å bli 754 K, med referral så hjelper det litt :)
#4
Hei!

Har fått solgt min P85 og sitter nå egentlig på gjerdet og vurderer hva jeg skal gjøre videre.

Har funnet ut at en S75D holder egentlig til mitt bruksområde, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg bør vente med å kjøpe en ny S75D (med AP2) eller kjøpe en brukt S70/75D med AP1. Jeg kan se for meg å bruke ca 650 - 750' på en ny bil, og jeg vet at jeg ikke får kjøpt en ny S75D med AP2 for det beløpet (derav usikkerhet om hva jeg bør gjøre) - ikke med riktig ustyrsnivå iallefall.

Grunnen til at jeg er usikker på om jeg bør kjøpe en bil med AP1 er rett og slett pga verdifallet disse kan komme til å oppleve gående fremover når Tesla kun fokuserer på AP2 og "glemmer" AP1 (sånn som da de glemte P85/S85 bilene etter lansering av biler med D og AP + at hvordan det blir med å selge en brukt Tesla med AP1 om par år... Samtidig har jeg veldig lyst til å kjøpe en facelift...

Noen som har noen tips i forhold til hva jeg bør gjøre?  :-\ Jeg klarer ikke helt å bestemme meg...
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA