Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - snhansen

Sider: [1]
1
e-up! / Programmere Automatisk kjørelys bryter E-Up
« på: Tirsdag 08. November 2016, klokken 14:19 »
Jeg har brukt denne: http://www.ebay.com/itm/261438125830?item=261438125830&viewitem=&vxp=mtr i min E-Up i ca 6 mnd og er nesten 100% fornøyd.
Det er bare en ting jeg henger meg litt opp i... Når jeg står med tenningen på og det er mørkt ute, så er det ikke mulig å sette på parklysene. Skal jeg få det til, så må jeg stoppe bilen(da virker det som det skal), eller sette den i posisjon 0 mens tenningen står på. Det er egentlig greit å sette den til 0, men da mister jeg baklysene og led kjørelys nede foran tennes, noe som er litt kjedelig hvis man står parkert en plass hvor det er helt mørkt, og man gjerne vil være synlig.
Er det noen som vet hvordan jeg kan programmere bryteren til å virke slik som jeg vil...?
Er det noen andre som har samme problemet, eller er det noe galt med min bryter?

Sider: [1]