Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - 3Phase

#1
BMW i3 / Connected Booster L
tirsdag 23. november 2021, klokken 21:13
Er det noen som har prøvd å kjøpe den nye digitale pakken "Connected Booster L" fra webshop'en på ConnectedDrive ?
Forstår det slik at denne pakken dekker flere av de individelle pakkene en måtte bestille før. Den inneholder iallefall kartoppdateringer og RTTI som jeg mener er de mest aktuelle tjenestene.
Pris nå er 630 NOK inkl. mva. Normalpris er 900. Det er nok et Black Week tilbud. Selv med ordinær pris så blir dette billigere enn summen av de gamle pakkene.

Jeg har en 120Ah og får kun opp valg om å kjøpe L-pakken når jeg logger inn. Det finnes også Booster M og   enda en til, som inneholder færre av tjenestene, bl.a. ikke kartoppdateringer.
#2
BMW i3 / Endre land i MyAccount på BMW ConnectedDrive portalen
lørdag 17. oktober 2020, klokken 13:21
Jeg har en stund slitt med å komme innpå https://www.bmw-connecteddrive.no portalen altså de norske sidene. Kommer der bare i en evig runddans om å velge land.
Fant så ut at jeg kan logge inn via de tyske sidene og kan om ønskelig velge engelsk språk. Ser nå i MyAccount - My Data, at jeg har fått country/region: satt til Germany.
Country er ikke tilgjengelig når en trykker på blyant-ikonet for å endre profil-data.
Alt med ConnectedDrive app og kommunikasjon med bilen fungerer ellers greit.
Har hatt konto på ConnectedDrive ganske lenge da jeg hadde 60Ah før. Er på i3 nr. 2 nå, 120Ah. Portalen fungerte via den norske linken da jeg bytta bil, og en god stund etter det, men har måtte gå via de tyske sidene i et halvt års tid. Jeg har bare ikke gjort så mye med det før jeg gravde en del i det nå.

Noen som har opplevd det samme og har en oppskrift på hvordan det kan endres?
#3
BMW i3 / Nytt kart tilgjengelig
torsdag 04. april 2019, klokken 23:02
Da er EUROPE EVO 2019-2 tilgjengelig for nedlasting via Download Manager.
#4
BMW i3 / TuneIn webradio app styrt via ConnectedDrive
onsdag 13. mars 2019, klokken 22:46
Hei !

Har en ny i3 120Ah der jeg har prøvd å få TuneIn webradio app til å fungere via ConnectedDrive i bilen. Det gjør den sånn sett også, gitt at du starter appen på mobilen og huker av for at bilen skal kunne styre apper på mobilen i oppsettet.
Opplever at ganske mange radiokanaler ikke lar seg spille av når TuneIn styres fra ConnectedDrive. Er det andre som har testa litt rundt dette og enten opplever det samme eller har funnet en løsning på det?
Kontroll av appen fra menyene i bilen fungerer greit. Jeg kan velge fra favorittliste, søke etter stasjoner, velge fra en trending-liste uten problem.
Alle stasjonene som ikke spiller via ConnectedDrive, fungerer fint om jeg kjører appen på mobilen uten å koble opp i bilen.
Får ikke bytta stream heller når appen styres via bilen, da det kun vises en grønn skjerm med en BWM-logo på mobilen.

Radiokanaler som lar seg spille av er bl.a. alle NRK kanalene, BBC, SR, en del amerikanske stasjoner
Radiokanaler som ikke starter er for eksempel Radio Norge, Capital FM London, Heart London, Heart 80's. Alle disse spiller som sagt helt fint når appen ikke er kobla opp mot bilen.

Jeg bruker iPhone 7 med nyeste ios og TuneIn app. Vet det også finnes en reklamefri TuneIn PRO til litt over 100-lappen. Har ikke kjøpt denne men i følge oversikten i ConnecteDrive, så skal både gratisversjonen og PRO-versjonen være støtta.
Har til nå kobla mobilen opp via Bluetooth. Mulig det kan gjøre en forskjell å koble mobilen via kabel men har ikke kommet så langt ennå.
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA