Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - SuperPG

#1
ID.3 / trådløs mobil lading/ QI plate
mandag 14. desember 2020, klokken 10:13
Siden jeg ikke har max, men plus utgaven så har jeg ikke trådløs lading av mobil i min ID.3, en av de få tingene fra Max jeg kunne tenkt meg, men var jo ikke mulig å bestille som ekstra på en 1st..

prøver å tråle nett etter en QI plate som passer i midtkonsoll som jeg kan koble på usb-c uttaket. Noen som har noen tips om plate som kan passe? ebay/amazon eller lignende sider?
#2
ID.3 / Software oppdatering
onsdag 09. desember 2020, klokken 18:51
Ser at de første i Norge har fått oppdatert software og da i hvert fall Apple carplay.
Noen her som har fått, og evnt med Android auto?
Ota eller kun på verksted?
3078 er vist siste versjon

edit: autocorreect som ga feil mening første til fleste :P
#3
ID.3 / Feil fartsgrenser i kartdata
onsdag 02. desember 2020, klokken 18:44
Ser at i mange tester så klager journalister på at skiltleser leser feil fartsgrenser.
Selv har jeg bare opplevd det et par ganger med de digitale skiltene på ring 3, hvor 60 har blitt lest som 80. Men der er 6 tallet dratt mye lenger en på vanlige skilt. Samt par ganger har den lest skilt på sideveier som 30 skiltet V kontrollstasjon ved E6 Syd av Oslo rett før kommunegrensen på vei nordover.
Derimot er det mange steder hvor det ligger feil data i kart. Fartsgrenser som har vært midlertidige i veiarbeidområder ,som henger igjen. Feks på E6 nord av Moss og flere andre steder. Akkurat samme feilene på fartsgrenser som var på min Audi A3 etron i 2015 som ikke hadde skiltleser men som registrerte samme feilaktige fartsgrenser fra kartdata.
Er det VW som må inn å rette i kartet ,eller er dette likt på alle biler ? Hvor henter de disse gamle utdaterte dataene fra?
#4
ID.3 / Leveringstid Id.3
torsdag 15. oktober 2020, klokken 08:30
Hvilke leveringstid har dere blitt lovet? og hva har de klart å holde?
Bestilte selv 14 september og ble lovet 4-6 uker.. Helt standard 1st plus uten noe til eller fra..

Har nå fått en dato for levering som er litt over 7 uker. middels fornøyd , siden jeg å få bilen så fort som mulig var viktig for meg og selger mente det nok heller ble ned mot 4 en opp mot 6..
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA