Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - elbilnett

#1
Model 3 / Klakking fra check strap
fredag 12. mars 2021, klokken 09:27
Hei,

Sliter litt med at begge fremdørene lager klakkelyder når de åpner seg. Hadde bilen nylig inne for service for fiks av dette og de skiftet en brakett som holder oppe døren fordi de hadde funnet noe synlig rust. Men dørene framme klakker like mye som før. Ser at karosseriplatene til bilen flekser såpass mye når man åpner døren at det må være mye motstand i mekanismen. Noen som har fått utbedret "klakkelyden" og er det en enkel fiks?
#2
Hei! Var på en tur fra t/r Oslo-Ålesund i helgen. Det var veldig kaldt vær over store deler av turen, men så ikke ut til å gå nevneverdig utover rekkevidden. Men mistenker at det er noe galt med varmeanlegget i bilen. Det tok minst 20-30 minutter å få batteriet varmt nok på hvert ladestopp til å kunne lade over 80-100kW (parkeringsklimatisering var på). Hadde forventet opptil 130-145kW etter så mange timer med kjøring. Ble til at jeg måtte sitte 35-45 min på hvert ladestopp. Dette er en 20-mod E-tron 55 Advanced Business. Noen som har tilsvarende erfaringer?

Varmeanlegget blåser varmt, men synes ikke den blåser like kraftig som da bilen var ny. Når bilen er på er det vanlig at jeg bare kan sette bilen i viftehastighet 4. Når bilen er varm stopper viftehastighet på 6. Synes å huske at viftehastighet gikk til 10 eller 11, stemmer dette? Tar evigheter å gjøre bilen varm når det er kaldt, med mindre bilen er forvarmet. Har ikke fått noen feilmeldinger så langt, men mistenker kanskje at noe er galt. Noen som har tilsvarende erfaringer?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA