Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Ingeniøren

Sider: [1]
1
Jaguar i-Pace / Autopass brikke - alternativ plassering
« på: fredag 12. juli 2019, klokken 09:00 »
Hei

Ikke så glad i å klistre Autopass brikken opp i frontvinduet. I BMW i3 er det bare plast i fronten så da ble den plassert i bakkant av frunken og fungerte strålende der. Nå er det mye plast i fronten på I-Pace og, i frontplate og skjermer og det er vel bare panseret som er i aluminium etter det jeg kan se. Kanskje noe tilsvarende fungere i I-Pace men da de har fjernet blinkene som bekrefter passering er det litt vanskelig å sjekke.

Noen sier og at man i dag ikke trenger brikken lenger da det er skiltene som leses og ikke brikken (?)

Noen som har forsøkt å plasser Autopass brikken i frunken, det lille rommet foran, i I-Pace - eller trenger jeg den kanskje ikke lenger ?

2
BMW i3 / Har alle solgt BMW'n sin ?
« på: torsdag 23. mai 2019, klokken 18:17 »
Det har vært bra trøkk i denne avdelingen over flere år men når er det nesten ikke nye innlegg.

Har alle solgt i3'n sin ?

3
BMW i3 / Gummilister på i3
« på: onsdag 07. juni 2017, klokken 07:26 »
Hadde bilen hos Riis for å bytte frontrute i går.


Når jeg fikk den igjen var det gjort en bra jobb men manglet et par småting. Blandt annet hadde i løsnet innerkledning på venstre vindusstolpe og fremre takplate og ikke fått det skikkelig på plass i gjen i gummilista. I prosessen med å fikse dette løsnet jeg mitre av tre liste som går over vinduet til bak førerdøren, den som ender i en firkant der døra er festet. Gikk veldig lett av men nesten umulig å få skikkelig på plass igjen.

Problemet er at den skal ned i en skinne som er smalest på toppen og det er nesten kul umulig. Mulig men trenger et verktøy, smøre den med silikon/talkum, tre den inn fra enden av festelista eller liknende. Har fått den på sånn nokenlunde på plass med der er ikke godt nok for meg. Kunne sikker reist tilbake til Riis for litt hjelp men liker og å fikse ting selv..

Noen som har tips om dette ?

4
Elbiler i media / Tar hybridene knekken på elbilen ?
« på: fredag 25. mars 2016, klokken 09:05 »
Hadde tro på hybrider til jeg så hva slags distanse batteriene de er utstyrt med rekker. Tviler på at alle gidder å plugge 2 ganger om dagen og da blir det ikke mye miljøvennlig. Bellona Hauge er og bekymret, kanskje mest over at det kanskje går ut over Tesla salget....:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elbil/bellona-advarer-mot-billigere-hybridbiler/a/23646165/

5
Elbiler i media / Nye satser for Bomringen i Oslo - Elbiler ikke lenger gratis
« på: onsdag 10. februar 2016, klokken 07:44 »
Det er kommet forslag om nye satser i bomringen. Det som kanskje er interesant for oss er at elbiler ikke skal kjøre gratis lenger...

http://www.nrk.no/ostlandssendingen/60-kroner-i-bommen-for-dieselbiler-1.12795076

Her står de ny satsene på side 9:
http://www.vegvesen.no/_attachment/1166894/binary/1087723?fast_title=Trafikantbetaling+-+revidert+avtale+Oslopakke+3.pdf

Sider: [1]