Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - PR

Sider: [1]
1
Model S / Lys i høyre parkeringslys
« på: Fredag 06. Mars 2020, klokken 17:17 »
Ofte lyser ledstripa rundt høyre forlykt når bilen står parkert. Hvorfor og kan det slåes av?
2018 Model S 75d

2
Model S / Mangler løftepunkter for jekk
« på: Onsdag 24. April 2019, klokken 15:09 »
Jeg leverte bilen for dekkbytte i morges og fikk plutselig bekskjed om at løftepunktene for å plassere jekken på høyre side manglet.... Jeg ringte service senter og de hadde aldri hørt om dette... Jeg håper de løser dette fort, da jeg ikke har lyst til å kjøre rundt på vinterdekkene.
Er det noen som vet noe om dette? Kan jeg evt lage en kloss som passer i hullet for å ha noe å sette jekken mot? Jeg har ikke veldig lyst til å ødelegge batteriet.

3
Tesla SW og AP / Moldel S. Kart zoomer automatisk ut.
« på: Mandag 01. Oktober 2018, klokken 20:23 »
Kartet på min 2018 Model S zoomer ut når jeg starter en navigering eller trykker på ikonet oppe til høyre for å velge retnig eller følge bilen. Zoomer jeg inn til ønsket niva, følger ikke kartet etter når jeg kjører.
Jeg har prøvd å restarte MCU uten noen forskjell.
Jeg har MCU ver 2, og er på 2018.36.2.

4
Tesla SW og AP / Tesla model S, starter alltid på FM radio
« på: ſøndag 08. Juli 2018, klokken 16:18 »
Når jeg starter min Tesla model S 75D (2018 med ny MCU) står alltid radion på FM-radio, selv om jeg hørte på DAB forrige gang jeg brukte bilen. Litt irriterende, da det ikke er mye å høre på der lenger...
Finnes det noen innstilling for dette?

5
Tesla / Model S/X ny MCU i Norge
« på: Lørdag 26. Mai 2018, klokken 19:24 »
Er det noen som har fått bil med den nye MCU`en? Min Model S ble produsert i begynnelsen av Mai med Vin 259xxx, så da håper jeg den har ny MCU. .. og ikke at de sender meg en bil fra lager eller noe. Den er i alle fall på vei fra USA.

6
Ladeplasser og ladekabler / Lading ved Norges Varemesse på Lillestrøm
« på: Mandag 23. Oktober 2017, klokken 10:18 »
Hei
Hvordan er lademulighetene ved Norges Varemesse på Lillestrøm?
www.ladestasjoner.no står det at det er 10 stk i et parkeringshus. Hvor ligger det?

7
e-Golf / Problemer med Keyless
« på: Lørdag 10. Oktober 2015, klokken 18:27 »
Jeg har begynt å få problemer med å låse opp bilen med nøkkelen i lomma. Ingenting skjer når jeg tar i håndtaket for å låse opp. Det samme når jeg trykker på håndtaket for å låse. Det virket bra intil for noen uker siden. Ganske irriterende å måtte ta opp nøkkelen når man har investert i keyless. Nøkkelen virker på 50m, så det er ikke dårlig batteri. Noen som har opplevd det samme?

Sider: [1]