Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - zoom

#1
Regenerering ved bruk av bremsepedal finner jeg ikke noe serlig diskutert etter at utrulling av bilene startet.
Topp at bilen regenererer ved bruk av bremsepedal ,men dette har jo også noen utfordringer og/eller spørsmål.

-Bremsene blir lite bukt,som er bra for slitasjen sin del men på en annen side vil skiver ruste og klosser sette seg fast.
-Om man da vil bruke bremsene må man da trykke hardt på bremsen for å komme "forbi" regenereringen?eller er det best å sette bilen i Nøytral for å bruke bremsene?

Mange har garantert ikke tenkt på dette i det hele tatt meg selv inkludert,kanskje vi kan få belyst dette temaet litt mer,alltid noen som kan eller vet noe! Diskuter!!!

#2
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Pris på forsikring.
søndag 22. januar 2017, klokken 23:09
Ser at Gjensidige har lagt Ampera-e inn i sine systemer,slik at man nå kan gå inn på nett for å sjekke hvilken pris man kan vente seg å få på forsikringen.
#3
TMS Hjul, dekk og felg. / Nye standard felger til Model S
lørdag 05. mars 2016, klokken 19:29
Nye standardfelger til Model S oppdaget i konfigurator,19" slipstream sølv.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA