Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - eysteins

Sider: [1]
1
Ladeplasser og ladekabler / "Tyverisikker" ladekabel
« på: Søndag 31. Juli 2016, klokken 11:23 »
Observert på kommunal ladeplass.
Tok ikke sjansen på å sjekke om det var spenning på pinnene som stakk ut av posen, men en unge kunne nok fint ha funnet på det. Ikke bra :(

2
BMW i3 / iRemote oppdaterer ikke
« på: Tirsdag 30. Juni 2015, klokken 09:12 »
Siste statusoppdatering fra bilen i iRemote appen på mobilen (og forsåvidt på ConnectedDrive/Status siden) er kl 15.03 i går. Siden det har jeg ladet og parkert bilen flere ganger, og den står låst og lader nå, uten at det kommer nye statusoppdateringer.
Fjernstyring av bilens lys fra iRemote app'en virker, så det kan ikke være noe galt med bilens (eller telefonens) 3G forbindelse. Bilen står ute, i et område med god dekning.

Er det andre som har hatt problemer de siste 12 timene? Eller tips til hva som kan være galt?
Jeg ser på forumet at dette var et tilbakevennende problem i februar, men det har fungert feilfritt siden jeg fikk bilen i slutten av mai.

Sider: [1]