Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - phnuxen

#1
BMW i3 / Løst dørhåndtak og slitt rattskinn,
onsdag 30. oktober 2019, klokken 08:35
Hei,

Er det noen som vet om dørhåndtaket lar seg stramme på noe vis? og hvordan? Tipper unga (eller kona) har hengt i det når de hopper inn og ut.. Ikke "keyless"

Ellers falt skinnet av rattet, ut av sporet sitt på et vis - måtte brette det inn igjen, funket forsåvidt. Men er det vanskelig å bytte ratt i i3 om jeg kjøper et nytt (brukt) ratt. Er en del slitasje på det.

Bmw 2015 - ca. 90.000 km

Hilsen Leif
#2
BMW i3 / Connected Drive Store
torsdag 28. juli 2016, klokken 08:44
Fikk et nytt valg i menyen idag (eller ila. ferien), tilgang til "Connected Drive Store"..  forsøkte klikke men fikk bare internal error, please try again later. Noen andre som har forsøkt og kommet inn? (har vanlig norsk konto)

#3
BMW i3 / Bytte lyspærer til fjernlys
tirsdag 22. september 2015, klokken 08:42
Hei, jeg ønsker anbefalinger på hvilke pærer jeg kan benytte for sterkere lys i mørket på fjernlys. Ønsker ikke Xenon da jeg antagelig må til med ekstra strømforsyning / batt om jeg har fortstått riktig, vil ha tips på enklest mulig, gammel pære ut, inn med ny pære, kjør :)

Er vel H11 pære til fjernlys? Kandidatene jeg har klart å finne er: Phillips XtremeVision, samt Osram Nightbraker.

Setter pris på tips!
#4
BMW i3 / Schuko kontakt - meget varm
tirsdag 25. august 2015, klokken 08:41
Noen som har opplevd at denne er i overkant varm, så varm at du ikke vil "klemme rundt" kontakten da det vil gjøre fysisk vondt. Er dette noe BMW burde se på? Har hatt bilen i ca 6 mnd - men aldri at den har blitt så varm. Kan det være selve stikkontakten på veggen (på jobb der jeg lader) ? Forsøkte å lade et par timer hjemme etterpå, den ble noe varm men ikke i nærheten så varm som på jobb.
#5
BMW i3 / 3G vs 4G
torsdag 09. april 2015, klokken 15:13
Det er småirriterende at nettet i bilen laster så tregt (3G) ... Hørte en uttalelse fra BMW kommunikasjonsansvarlig i Norge at alle modeller fra 2015 ville ha 4G og at de jobbet med en løsning for å få de med 3G over til 4G. Noen som har noe mer ang. status rundt dette? (i tillegg er min bil produsert i Jan-2015 - men ingen 4G hos meg.)
#6
BMW i3 / Hurtiglading på Chademo og Combo
mandag 02. mars 2015, klokken 08:38
Leser at det skal være mulig for I3 å lade på en del Chademo ladepunkt. Er dette riktig? Er alle disse punktene oppgradert, eller gjelder det bare noen om så? 
#7
BMW i3 / Setetrekk for I3
torsdag 12. februar 2015, klokken 09:22
Hei, er det noen som vet om det finnes setetrekk tilpasset I3? Ble litt rask på avtrekkeren når jeg bestilte bil med lyst interiør.. glemte at jeg hadde barn..  ::)
#8
BMW i3 / Fremtidsutsikter for utvidelse av egen bil + 2 spørsmål
lørdag 24. januar 2015, klokken 14:01
Hei,dette er sikkert tatt opp før men er det noen som har noen informasjon fra BMW der de leker med tanken av å kunne tilby batteribytte med lenger rekkevidde mot en kostnad? Evt. ettermontering av en type Range Extender? (har forstått det er vanskelig slik det er idag)

Kan man benytte sommerfelger på vinterdekk?

Jeg har et sikringsskap hvor det står 400v med 16 A kurs og lett tilgjenglig kontakt ute.. er det noen som har en god mening om hva som vil være den mest hensiktsmessige løsningen for meg?

Hyggelig om noen har meninger  8)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA