Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ihlhaug

Sider: [1]
1
Model S / Tide forsikring, erfaringer?
« på: Torsdag 09. Juli 2015, klokken 12:56 »
Hei.
Jeg har forsikring hos Storebrand pr nå, er egentlig svært fornøyd, men har fått tilbud hos Tide hvor jeg sparer 1200 kr årlig og får 8000 km mer i kjørelengde.

Er det noen som har erfaring med Tide?

2
Model S / Bergen - Tromsø
« på: Lørdag 23. Mai 2015, klokken 02:36 »
Hei!

Jeg skal kjøre Bergen-Tromsø neste fredag og lurer på om noen har kjørt denne veien før?
Tenker jeg stopper på Aurland for så å kjøre via Øvre Årdal og opp til Dombås. Det er egentlig ruten fra Aurland til Dombås jeg er usikker på, resten går jo egentlig bare an å kjøre på en måte.
Er det mye stigning på denne delen av ruta, evt såpass at jeg bør kjøre en annen vei mtp sommerdekk og føre?

3
Model S / Hva f... vil dette koste?
« på: Lørdag 16. Mai 2015, klokken 23:27 »
Jeg parkerte i dag utfor EVO fitness Damsgård i Bergen, hvor jeg har parkert nesten hver dag siste 8 mnd., offentlig parkering. Kom deretter ut og ser denne ripen over begge dørene og bakskjerm. Det er politianmeldt og bilder er levert. Jeg har i ettertid gått igjennom Dashcam og har funnet ut hvem som gjorde det, samt har reg. nr. på bilen til han ene. Kort fortalt ser man at de skal parkere, kjører foran min bil og passasjeren går ut. Jeg har sett samme bil stå på den plassen jeg parkerte på flere ganger i det siste. Deretter står han og stirrer på min Tesla før han tar opp et nøkkelknippe og rister det slik at han kun holder en nøkkel. Han går deretter sakte mot min bil mens han stirrer på den og beveger hånden mot bilen. Man ser så at han dukker opp bak bilen, stiller seg opp og ser til høyre/venstre på fortauet før han på nytt går forbi bilen og venter på person nummer to. Deretter går de forbi bilen to ganger mens de stirrer på den og stiller seg opp foran panseret. Person nummer to kommer tilbake etter et par minutter og går på nytt forbi bilen min og stiller seg opp foran panseret i 10-15 sek.

Er det noen som har vært med på slikt før, hva gjør man når politiet mest sannsynlig henlegger dette, og hva vil dette koste hvis jeg ikke skulle tatt det på forsikringen? Ripen er godt inn til metallet. Jeg blir so utrolig forbannet, hva er liksom meningen? Hvis de absolutt skulle være idioter kunne de heller punktert dekkene mine.

Edit: Vet ikke hvorfor bildene er feil vei, de ligger rett vei på macen.

4
Model S / Nytt dekk/felg i dag, vips var det flatt.
« på: Torsdag 16. April 2015, klokken 22:34 »
Hei.
Kjøpte nye dekk og felger i dag, fikk lagt over og kjørte hjem. Skulle så ned på butikken i stad, typ 1 km å kjøre. Ca 50-60 meter før butikken merket jeg at det humpet litt, parkerte så og ser at høyre bakdekk er flatt. Hadde heldigvis de gamle dekkene i bilen så fikk ringt etter utstyr for å skifte. Jeg ser heldigvis ingen skade på felg, ingen skade på dekk heller. Noen som vet hva dette kan være? Skal selvfølgelig dra til butikken i morgen tidlig å få orden på dette.

5
Model S / Originale 19" vs originale 21"
« på: Tirsdag 24. Mars 2015, klokken 22:57 »
Hei!
Jeg har fra før originale standard 19" med continental. Vurderer nå å bytte til original 21" fordi det ser så urolig mye bedre ut. Det jeg nå lurer på er om det blir mye mer støy når man kjører, om rekkevidden går mye ned, og om det evt er noen andre negative ting jeg bør tenke på før jeg evt gjør byttet?
Takk for hjelpen!

6
Model S / Random spm. ang. bytte av bil.
« på: Fredag 13. Mars 2015, klokken 20:30 »
Hei.

Jeg har en grå S85 med sorte skinnseter, alt utenom ekstra seter, gått ca 22000 km, utlevert desember 2013. Har nå en sjanse til å bytte denne i en rød S85 med autopilot, beige skinnseter, men mangler vinterpakke, sikkerhetspakke, ekstra seter. Denne har gått 7000 km og jeg må legge 25000 i mellomlegg, pluss evt servicepakke hvis denne skal fortsette å følge bilen, denne ble utlevert oktober 2014.

I hodet mitt er dette et greit bytte økonomisk mtp autopilot, nyere modell og 1/3 km i forhold til den jeg eier nå. Det eneste problemet er at jeg er skeptisk til rød bil, og fruen er svært negativ til det samt mener beige skinnseter vil bli fortere skittne og slitte. Er det noen her som har disse setene og kan si litt om de, og hva tenker dere om et sånn bytte, det må vel være økonomisk bra mtp et evt salg senere?


7
Model S / Spm ang speil etter service
« på: Torsdag 12. Mars 2015, klokken 20:36 »
Hei alle.

Jeg hadde bilen inne til sin første service fra i går til i dag. Fikk den tilbake for noen timer siden og de har skiftet speil, satt på titanskjold, luftfilter osv osv.
Det jeg nå merker er at speilene ikke "går ned" ved rygging sånn som før. Jeg har prøvd å skru av bilen og skru av og på innstillingene et par ganger uten hell. Noen som har opplevd dette og vet hva man kan gjøre? Vil liksom ikke dra ned dit igjen i morgen for å mase om dette hvis det bare er en rask løsning jeg kan gjøre hjemme.

8
Model S / Bergen - Oslo i påsketider
« på: Onsdag 04. Mars 2015, klokken 13:49 »
Jeg skal kjøre Bergen - Oslo i slutten av mnd og har ikke kjørt over på denne tiden av året før, kun sommerstid. Vil det gå greit å kjøre Bergen - Gol med fulladet bil på "påskeføre" og muligens minusgrader, eller må jeg kjøre om Aurland?

9
Model S / Elektrisk innfellbare sidespeil
« på: Lørdag 20. Desember 2014, klokken 10:45 »
Hei.

Jeg skal ha min Model S 85 på service snart og fikk tilbud om å skifte speil til de som er elektrisk innfellbare. Får visst halv pris, så det kommer på totalt 5000 kr. Er litt usikker på om det er verdt det da den eneste forskjellen, hvis jeg har forstått det rett, er at de kan innstilles til å felle inn automatisk når man skrur av bilen..?

Sider: [1]