Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Xtian

Sider: [1]
1
Leaf 2010-2017 / Takstativ og 3 barnester til Leaf?
« på: Torsdag 12. Januar 2012, klokken 10:09 »
Fikk endelelig prøvekjøt en Leaf i går.  Hele familien likte bilen veldig godt, men selger sa at Nissan ikke har godkjent den for takstativ?  Likevel ser det ut til at takstativ til Leaf tilbys fra tredjepart.  Hva vil være konsekvensen av å bruke dette?

Har også sett en video hvor man putter inn tre barneseter i baksetet.  Er den noen som har linkt til produsent/forhandler?  Er de godkjente i Norge?

Christian 8-)

2
Kjøpe elbil? / Leaf nå eller Tesla S om et år?
« på: Tirsdag 01. November 2011, klokken 12:39 »
Familie på fem med behov for tre barneseter (hvorav to bakovervendte).  Dette skulle få plass i Teslaen, litt i tvil m.h.p. Leaf.  Ulempen med Tesla S, er muligens prisen, men Leaf ser jo ut til å passere 300k inne man har krysset seg ferdig, og da er det kanskje like greit å spare et år til og få med større batteri, muligens bedre BMS med individuell styring av cellene (eller blokkene?), og ikke minst større plass.  Kjører i dag "hybrid" bestående av Buddy og bensindrevet V70.

Sider: [1]