Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Selchiev

#1
Partner/Tepee/Berlingo / Motorproblem
torsdag 22. desember 2022, klokken 08:11
Våknet opp og skulle sette bilen på lading, den gikk i engine fault repair needed, kunne krype fremover i skilpadde med nesten null driv men fikk ikke gå i revers.
Noen tips? Håper å unngå en saftig rep/motorbytte
#2
Jeg har et lite behov for å lade et par timer kveld i Fyllingsdalen ca 1 gang i uken på kveldstid, helst ved smiberget eller nært. Er det noen som kan svare meg på om det er noe sted som egner seg? VGs? Bunnpris smiberget? Jeg vet jeg kan satse på litt hurtig lading ved ABB eller Danmarks plass på returen, men hadde vært kjekt å bare koble seg på en kontakt om mulig.
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA