Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - acedynamite

#1
Lade hjemme / Defekt ladekabel (type 2) Hvem reparerer i Oslo?
fredag 15. oktober 2021, klokken 14:41
Har en type 2 kabel som er defekt. Den er rust i polene(?). Kabelen har blitt brukt til en Nissan Leaf.

Er det noen plass i Oslo som reparerer slikt?

#2
Skoda ENYAQ / Takboks til Enyaq
lørdag 26. juni 2021, klokken 15:46
Er det nokon som kan anbefale ein takboks som passer til Enyaq?
#3
DRIFTSBATTERI / Hvordan vet jeg om min Leaf har varmepumpe?
onsdag 26. mai 2021, klokken 17:15
Jeg vet modellen min, amerikansk 2013 Leaf SV er en modell med et litt større bagasjerom enn en tidligere utgave. Hvordan vet jeg om den har varmepumpe? Kan det ha blitt med i oppgraderingen i 2013, eller er det kun på de nordiske Leafene?
#4
Ladekabelen har rusta i kontaktpunktene. Er det mulig å fikse dette?

#5
Har "bygd" nye Skoda Enyaq og skal ha møte med forhandler i morgen.

Er det noe rom for å forhandle pris/utstyr? Har f.eks ikke bestilt vinterhjul, siden jeg tenker jeg kan få dette til en rimeligere pris et annet sted.
#6
Hei.

Prøver å lade en Kona for en kompis. Min lader 20A, står innstilt på 4,6kW, men for kun 1,3kW. Hva er problemet?
#7
Me er ein familie på fem. Tre barn på 3, 7 og 10 år. Me trenger ny elbil med lengre rekkevidde til rundt 350-400.000kr. Har sett litt på både Kona og Niro. Personlig synest eg Kona er finere, men mulig Niro er litt større.
Erfaringer rundt lagring og plass til barn? Tenker å sette på takboks uansett hvilken modell det blir.
#8
Fekk installert Zaptec lader i fjor. Den har store problemer med å komme på nett. Den kan klare å komme seg på nett, etter utallige forsøk med å koble opp, men faller ut igjen fort.
Kjøpte derfor ein nettverksforsterker, for å forsterke signalet til garasjen, men det ser ut som den har problemer med å koble seg på denne. Den har fullt signal og med mobil/nettbrett fungerer det fint.

Er det andre med Zaptec lader som har erfart det samme? Eller har ein teori om kva dette kan skyldes?
#9
Prøvde å starte Leafen som vanlig i dag. Den startet ikke om vanlig, etter å ha tråkket ned pedalen som vanlig, men radio startet. Jeg kunne deretter starte den ved å IKKE tråkke på bremsepedal, men da fikk jeg ikke satt den i gir.

Opplevde dette vinter for to år siden. Bilen ble tauet tilbake til Autonova, hvor jeg kjøpte den. Der byttet de batteri, fortalte meg at det var årsaken.
Har nå tatt ut batteriet (som måler 12,7V) og satt det på lading. Andre med samme erfaring?
#10
Jeg er på jakt etter komplette vinterhjul med piggfrie dekk.
Oslo.
#11
Jeg trenger å bytte klosser foran på min amerikanske Leaf. De er litt annerledes enn de europeiske, visstnok. Er det noen som har tips om hvor jeg får kjøpt klosser på nett evt. butikk? Birger N.Haug kunne skaffe, men skulle ha i underkant av 2500kr for klosser fremme. Det var litt i overkant for min del...
#12
Jeg trenger bremseklosser til min Leaf foran. Trenger til min amerikanske Leaf. Det er visst en annen type.
Tar gjerne imot tips om hvor man får kjøpt klosser til amerikansk Leaf.
#13
Jeg har noen "lette" riper i lakken, som jeg tenker jeg kan klare å få bort ved hjelp av rubbing.
Jeg har en cox grå Leaf. Er det noen steder å få kjøpt poleringsmiddel med cox grå farge? Kjenner dere evt til noen firamer i Oslo, som er gode på å ta reperasjoner/riper?
#14
Leaf 2010-2017 / Glatte veier ved 26 grader pluss?!
mandag 28. mai 2018, klokken 14:44
Får opp «glatte veier symbolet» ved 26 varmegrader. Er det andre som har sett dette? Til info, så er dette ein amerikansk Leaf 2013 modell.
#15
Sliter med ladekabelen som bare fungerer av og til. Skjønner ikke når dette skjer. I går fungerte den, ikke i dag. Den begynte å lade så vidt, da blinket begge de to første av de tre lysene, og de blinket om hverandre, noe jeg aldri har sett før. Noen andre som har vert bort dette? Har lada med type2 kabel på jobb, det har alltid fungert. Nå har jeg hatt problemet med den "vanlige" kabelen både på hytta og hjemme.
#16
Brukererfaring Ladeutstyr / Fungerer denne ladekabelen på min Leaf?
torsdag 03. november 2016, klokken 21:44
Har fått låne denne, siden min er ødelagt. Plugga den i bilen, men ingen blå "ladelys" kommer opp i frontruta, som det pleier. Er det noen måte man må starte denne laderen manuelt?
#17
Ladekabelen min har slutta og fungere. Den lader i et minutt cirka, før den slutter og lade, og det lyser "fault" på selve "boksen" med statuslys for lading.

Er det noen som har vert borti samme problem?
#18
Jeg kjøpte en USA importert Leaf 2013 modell fra Autonova i Lørenskog. Oppdaget at gassdemperene var litt dårlige allerede etter jeg kjøpte den. Nå holder de knapt bakluka oppe, jeg må bruke en stang som erstatning for gassdemperene. Er dette en garantisak? Bilen er jo ikke så gammel...
#19
Jeg kjøpte en USA importert Leaf 2013 modell fra Autonova i Lørenskog. Oppdaget at gassdemperene var litt dårlige allerede etter jeg kjøpte den. Nå holder de knapt bakluka oppe. Er dette en garantisak? Bilen er jo ikke så gammel...
#20
Er det slik at det finnes uoriginale deler som passer Leaf? Ser for meg at det blir kostbart å kjøpe nye dempere...
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA