Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Bolfus

Sider: [1]
1
Hjelp! Jeg har knekt den lille tuten som kommer opp fra bilen ved viskerarmen  :-\ Altså det lille plast-røret som selve spylerveskeslangen til viskeren kobles på.

Ikke spør meg hvordan - jeg mistenker at det skjedde i forbindelse med banking og skraping av is fra fronten i vinter. Jeg har løst problemet midlertidig med epoxy, men det holder ikke mer en 1-3 uker før det løsner, med det resultat at spylervesken skytes ut fra bilen, 2-3 meter til værs. Omtrent som en fontenesprut...

Se link for illustrasjon fra manualen:

https://imgur.com/Kr12JOl


Jeg greier ikke å finne ut om dette:

1) er en del som er mulig å få tak i
2) er såpass greit tilgjengelig at jeg kan bytte uten å demontere hele fronten

Jeg tenke jeg skulle høre om en av dere har vært borti dette? Det føles som en dustete ting å måtte kjøre på verksted for å få fikset.
2
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Fortum åpnet hurtiglader i Grong
« på: Onsdag 24. Februar 2016, klokken 17:24 »


Hurtigladeren på Grong er et verdifullt bidrag til det så smått voksende ladenettverket i nord-norge. Dette er jo også et greit signal om at Fortum vil satse på å få tildelt Trondheim - Bodø - Tromsø korridoren i denne Enova-anbudsrunden.

Interessant å se at de bruker denne typen hurtigladere, som jeg fra før forbinder med EVPower. Denne laderen har kanskje stått et annet sted i EVPowers regi, eller blitt kjøpt inn før Fortum overtok dem?

Sider: [1]