Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - B_Tesla

Sider: [1]
1
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / Tesla S85 med Autopilot og 21”
« på: Mandag 29. Juni 2020, klokken 14:19 »
Vurderer å selge min sorte S85 fra 2014. Dette er en noe unik bil på flere måter. Det er den aller første leverte S85 med Autopilot. Flere ble registrert samme dag, men min rullet først ut til eier.

Har også oppgradert til 4g, og sitter 21 originale felger på sommer. 20” vinter. Relativt nye sommerdekk. Øvrig har bilen;

- Luffjærer
- Panorama
- Techpakke
- Diverse annet.
- Gratis superlader
- dobbeltladere
- 4G

Registrert slutten av november 2014, gått ca 100k. Kun en eier.

Interessert, send meg en PM.

2
BMW i3 / Piggdekk til i3
« på: ſøndag 06. Oktober 2019, klokken 21:17 »
Har av ymse årsaker litt behov for piggdekk til kona sin i3. Er det noen som har erfaringer? Eneste jeg har funnet er TRI-ACE SNOW WHITE II stud, og er litt skeptisk da jeg ikke har hørt stort om merket, ei heller sett noen tester. Men til nå er det eneste jeg har funnet. Er det bedre med et Continental, Nokian etc? Uten pigg altså, enn dette ukjente. Bilen står til stadighet å spinner ut mot hovedvei, og fra hovedvei til kona sitt kontor.

3
BMW i3 / noob i BMW i3
« på: Torsdag 13. Oktober 2016, klokken 09:47 »
Hei godt folk. Kjøpte en brukt i3 til kona. Gått 8k. Når den er fulladet sier den at rekkevidde er ca 100 km. Stemmer dette, eller er det noen forvaltning etc som bør gjøres for å få mest ut av batteriet. Er en 2014 (fra oktober). Temp er ca 3-4 grader om dagen (Asker).

4
Model S / Tiltrekker Model S seg skader?
« på: Mandag 30. Mars 2015, klokken 23:29 »
Nå må jeg virkelig bestille meg dash-cam. Har på tre dager hatt to biler som nesten har kjørt på meg. Første måtte jeg stå på hornet da jeg sto parkert. Hadde jeg ikke vært i bilen hadde jeg måtte bytte større deler av fronten. Her snakket vi god fart mens hun rygget (uten å se bak). Nr to var idag på parkeringen ved skiløypene. Bilen ved siden av svingte så brått ut fra parkeringen når han skulle rygge ut, at han var kun 2-8 mm fra å ta hele siden. Igjen satt jeg i bilen. Imorgen går jeg til skiløypene - tørr ikke la den stå nede i kaoset.

Er det slik at denne bilen er en magnet for skader? Er det størrelsen? Eller det at folk er red for å skade den -> må ikke treffe, må ikke treffe -> BOOM!

5
Model S / Idag var jeg glad jeg hadde en Model S fordi...
« på: Fredag 05. Desember 2014, klokken 16:40 »
Tenkte å lage en liten tråd hvor vi kan poste morsomme ting som skjer i hverdagen hvor man er glad det var akkurat en model S man har. Altså situasjoner som ville vært veldig anderledes dersom ikke.

Igår hadde jeg et slikt tilfelle. Fløy hjem fra Oslo, hvor jeg på flyplassen finner ut at bagasjen aldri kom med. Skitt altså. Setter meg i Taxi og setter snuten hjemover. Inser da at jeg ikke har nøkler, de ligger i kofferten. Noob altså. Min kone har husnøkkel, men er på jobb. Når Taxi'n nesten er hjemme kommer jeg på noe genialt. Denne bilen kan jeg starte fra mobilen! Fantastisk. Problem solved. Setter meg i bilen og henter husnøkkel.

Forøvrig første gang jeg forsto når det kan være nyttig med denne åpne og starte bilen funksjonen på mobilen. Har ikke sett noen nytte før nå.

6
Model S / TPMS og 20" Polar
« på: ſøndag 23. November 2014, klokken 22:19 »
Har et lite problem som må ha vært løst av andre her. Har 20" Polar vinterfelger på min bil, og etter ca 50 mil etter bytte, får feil på Tire Pressure Monitor system. Tesla sier at TPMS ikke virker på 20, og kun er laget for 19 og 20. Kan dette stemme? Hvaer i så tilfelle poenget i at jeg betalte for disse TPMS da de ikke virker?

7
Model S / Lakkbehandling i Trondheim på ny bil
« på: ſøndag 31. August 2014, klokken 13:32 »
Jeg får en sort S85 i Trondheim i oktober (nå kanskje desember :( ). Jeg har en jeg stoler på til å behandle bil i Oslo/Telemark, men tror kanskje det er litt langt på ny bil. Er det noen som kjenner et bra sted å ta en behandling av lakk på nybil i Trondheim. Litt av problemet mitt er at jeg ikke nødvendigvis stoler på en tilfeldig fyr her i nærheten med min splitter nye bil.

Mitt ønske er å få lagt på noe (vet ikke hva) som beskytter lakken godt gjennom vinteren, og får den til å se lekker ut. Tipper Carnauba wax eller noe slikt, med tilstrekkelig forbehandling.  Har gjort en del maskinpolering selv før, men er ikke så veldig lysten på å sette igang med det selv.

Kan følgelig bruke detailers forum, men er mer ute etter erfaringer (bla. fra detailers forum). 19 åring i garasjen til far er uaktuelt. Legger ikke igjen mine nøkler der.

8
Model S / Bruktbilpris på Tesla
« på: Fredag 29. August 2014, klokken 14:54 »
Nå tror jeg bruktbilprisen på en Tesla kan skrus opp, for leveringstid på bilene ser ut til å ha hoppet opp en del. Min, som skulle leveress i oktober, har over natten blitt satt til desember. Dette betyr at ventetiden i realiteten (ikke på hjemmesidene) går fra 4 mnd til gode og fyldige 6+. Er bare å vente på at prisene igjen skyter i været da.

9
Kjøpe elbil? / Konfigurasjon på Tesla Model S
« på: Mandag 23. Juni 2014, klokken 12:16 »
Hei,

Da har jeg endelig bestilt meg Tesla  ;D Lurte på litt feedback på konfigurasjonen. Slik bilen er satt opp nå er det følgende:

19"
Sort S85
Dobbeltlader
Panorama
Parkeringsassistent
Pianosvart innvendig
Tech-pakke
Diverse ladeadaptere

Noen kommentarer til dette?

EDIT: Type 2 ladekabel er følgelig også med

Sider: [1]