Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Asarin

#1
Hei.

Skal få lagt opp en hjemmelader for en Model 3. Har prøvd å oppdatere meg på ladestasjoner og hva som er en fornuftig pris, men det er en skog av tilbydere der ute og det er lett å bli forvirret.

Jeg har 400v TN-nett, så jeg vil sette opp 3fas 16A siden Model 3 kan svelge 11kW.

I hovedsak hva er forskjellen på alle de forskjellige typer bokser som er ute i dag? Ser prisene varier helt fra 4-5000 til nesten 20k.

I tillegg tar jeg gjerne i mot link til de som tilbyr "ferdig montert"-pakker av en passende løsning, Oslo/Akershus-området om det har noe å si.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA