Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - afitch80

#1
Elbilen i Samfunnet / Elbil og ferge
onsdag 03. desember 2014, klokken 21:46
Kjører en del mellom Bergen og Stavanger med elbil. I går, for første gang, ble jeg av damen i luken på Halhjem bedt om å kjøre i lastebilfeltet. Tenkte ikke så mye over det da. På Arsvågen ble jeg ikke bedt om å kjøre i noe spesielt felt, så kjørte som vanlig i personbilfelt. På vei inn på fergen ble alle andre personbiler guidet ned under dekk. Mens jeg ble vinket ut av køen og opp på øvre dekket. Skjønte ikke så mye av det, men fulgte anvisningen. På vei opp igjen i dag, ble jeg bedt om å kjøre i lastebilfeltet på Mortavika. Da lurte jeg virkelig, så spurte mannskapet. Han kunne fortelle at de hadde fått beskjed for to dager siden at alle el- og hydbridbiler skal stå oppe. Og grunnen: De er redd for branner...
#2
Model S 2013 - 2022 / Regneark over 3G problemer
fredag 31. oktober 2014, klokken 12:42
Harlex kom med ideen om å lage avstemning om hvor i landet folk har 3G problemer. Så jeg laget et regneark. Skriv inn der om du har hatt problemer eller ikke, og i hvilket fylke du kjører. Om du har hatt problemer skriv også inn hvor ofte du har hatt problemer. Valgte å dele det opp i Daglig, Ukentlig og Månedlig. Skriv da inn Daglig, Ukentlig eller Månedlig. Tok også med FW-versjon for å se om det kan ha en sammenheng. Skriv da inn med vanlig komma, feks.: 6,0 eller 5,9. Har du hatt problemene på en FW versjon og ikke en annen, skriv deg inn flere ganger. En gang for hver FW-versjon.
Så kan vi få en liten oversikt over om landsdeler eller FW-versjon har mest å si.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BSF1RguShZOMio2y_tjzEb-62XIljHpoeVnz66rQoSE/edit?usp=sharing

PS! Håper jeg har gjort deling av arket og alt riktig. Merker noen feil, si i fra, så skal jeg rette. :)
#3
Model S 2013 - 2022 / Restarte for å få wifi
torsdag 30. oktober 2014, klokken 23:19
Bilen har vanligvis akkurat nådd wifien i leiligheten vår, men de siste dagene har den ikke hatt signal. Så i kveld prøvde jeg å finne ut av hvorfor. Har en extender i vinduet på rommet som er nærmest bilen for at den skal få signal. Flyttet rundt på denne litt. Åpnet til og med vinduet og la extenderen på det åpne vinduet. Ingenting funket. Så fikk jeg ideen. Restarte skjermen. Da jeg gjorde det fikk den koblet til med en gang. Noen andre som har opplevd dette?
#4
Model S 2013 - 2022 / Over fjellet - Vinterdekk eller ikke?
torsdag 18. september 2014, klokken 11:06
Jeg skal over fjellet med TMS'en i morgen fra Bergen til Oslo. Så videre til utlandet med fly. Og tilbake over fjellet igjen 3. oktober. Så blir det nok ikke noe fjell før ca november. Så to vinterdekk or not to vinterdekk, that is the question.
Har fundert på dette en stund nå. Men blir liksom ikke helt enig med meg selv. Ja, det kan komme snø på fjellet i begynnelsen av oktober. Men, vil både Hemsedalsfjellet og Hardangervidda være ubrukelig på sommerdekk da.
Føler det er litt tidlig å skifte nå siden det er 20 grader ute og strålende sol.
Kan jo alltid kjøre rundt sørlandet og Stavanger, men det tar jo nesten dobbelt så lang tid.
Hva mener dere?
#5
Lading av Tesla / Hva gjør du når du reiser bort?
mandag 18. august 2014, klokken 20:50
Jobber offshore og skal i morgen på min først jobbtur etter å ha fått TMS. Så lurer litt på hva dere gjør med lading når dere er vekke? Lader dere til f.eks. 90 % før dere reiser og lar bilen stå uten å være plugget i. Eller lar dere ladekablen stå i og heller setter en lavere "chargelimit"?
#6
Model S 2013 - 2022 / Premium Center Console er ferdig!!
fredag 01. august 2014, klokken 16:10
Fikk mail for ikke lenge siden om at Premium Center Console er ferdig og de har begynt utsendelse. Men bare i Piano svart. De andre kommer ikke før til neste år. Men de som har bestilt med annet dekor kan endre bestillingen sin til svart. De vil da få i høst. Alle som har bestilt med Piano svart vil få i løpet av de neste ukene skriver de.
#7
Model S 2013 - 2022 / Hvorfor selger dere Model S?
fredag 09. mai 2014, klokken 18:27
Titter innom Finn.no innimellom og ser de siste dagene stadig flere Tesla'er som var nye i Mars til salgs. Hvorfor selger disse eieren bilen så fort etter at de fikk den?
#8
Har noen av dere endret på noe etter dere bekreftet, men før noe mer har skjedd i ordren som å få tildelt VIN? Da tenker jeg om dere har lagt til eller tatt vekk noe, som sikkerhetspakke, vinterpakke, dobbellader etc? Hvor lang tid har en slik endring tatt fra dere ga beskjed til det ble bekreftet endret?
#9
Lading av Tesla / Lading i borettslag
torsdag 01. mai 2014, klokken 13:08
Jeg bor i borettslag med felles garasjeanlegg og skriver nå med styret for å få lagt opp strøm til plassen min. Lurer litt på hvordan andre borettslag har løst dette og hva det har kostet dere å få lagt det opp?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA