Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ew

Sider: [1]
1
Siden nyttår virker det som om Fortum har sendt ut en eller annen programvareoppdatering til de grønne ladepunktene sine. Helt spesifikt har det 'ødelagt' 22 kW-punktene på Amfi Råholt og Coop Obs Bygg Jessheim.


Laderen på Amfi Råholt ga tidligere 22 kW på begge kontakter (107A og 107B) samtidig, noe som var kjekt. Etter nyttår leverer den kun 11kW totalt, og deler dette i om to biler lader samtidig. Helt ubrukelig for rask lading, med andre ord. Jeg har varslet Fortum om dette, men kundeservice forstår jo ikke hva man snakker om, så forvent ikke noen forbedring.


Laderne på Coop Obs Bygg fungerer på samme måte. De er merket at de leverer 22kW lastfordelt, men leverer kun 11 kW lastfordelt. Disse er temmelig nye, så jeg har ikke sjekket om de noen sinne har levert 22 kW.


Forvirringen rundt dette førte til at jeg måtte sjekke med Tesla at bilens ladesystem faktisk fungerte som det skulle, men bilen lader heldigvis fremdeles 22 kW på punkter som fungerer som de skal.

Sider: [1]