Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - GOS

Sider: [1]
1
Tesla / TeslaFi, LinkMyTesla, ScanMyTesla og tilsvarende monitoreringsapper/nettsider
« på: Lørdag 23. Februar 2019, klokken 23:39 »
Hei

Da har jeg byttet ut min veteran Tesla med en nymotens Model 3 og har da fått 2 nerdeutfordringer:
-Har ikke sett / lest noe km hvordan koble CanBus måler til model 3. Har lest at det ikke finnes slike muligheter på Model 3. Andre som vet noe annet?

-LinkMyTesla.dk fungerer tydeligvis ikke med ny MCU som er i Tesla Model 3 på lik linje med nyeste Model S og X, så da må jeg finne en annen løsning for å logge turene.


-TeslaFi er jo en mulighet og den gir masse god data, men klarer ikke å få Model 3 til å sove, så den bruker vel 1 tkm per time, ig det gidder jeg ikke. Noen av dere med nyere Model S eller X (MCU2) som har klart å å vekk den stire VampireDrain ved bruk av TeslaFi?


-TeslaFi ser ut for å mangle muligheten for å eksportere alle dataene til f.eks csv fil, kun muligheter for å eksportere enkeltturer/ladinger etc. Er det noe jeg har oversett?

-Finnes det andre systemer å bruke enn TeslaFi?


2
Kjøp og salg av deler og utstyr / Ratio 3 Fase Semiportable Ladestasjoner, inntil 22 kw
« på: Torsdag 13. Oktober 2016, klokken 18:51 »
Da borettslaget hvor jeg bor har valgt å standardisere på Zaptec ladestasjoner så selger jeg min lite brukte Ratio lader

Den er kjøpt hos Elbilhjelpen i mai i år, se http://elbilhjelpen.no/htm/type2-3fase.html og er nesten ikke brukt.

Den er av merket Ratio og kan både være portabel eller kobles opp permanent. Lader alle typer biler som kon bruke Type 2 kabel.

B3200RD er en meget hendig liten superportabel veggboks bygget for både mobilt og stasjonært bruk. Den leveres med 2 meter tilkoblingsledning med rødt 400V 32A støpsel.
B3200RD kommer med Chint jordvern type B tilpasset de nye reglene for lading av Elbil. Ladestyrken justeres i trinnene 10A -16A-24A og 32A. IP grad 65 på kabinettet. Størrelse 230 x 220 x 130 mm + bærehåndtak.

Ring 97465346 eller send PM om du er interessert i å kjøpe denne.

Sider: [1]