Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ArTa

Sider: [1]
1
BMW i4 / Bredding på bakaksel
« på: Fredag 23. September 2022, klokken 14:39 »
JEg har kjøpt i4 med brediing på bakakselen, vinterdekkene er normale dekk vs sommerdekk som fulgte med (Perfomance dekk. Selger snaket om man kan bruke spacere for at det ikke skal se då dumt ut. Er det noen andre som har det problemet ?hva har dere gjort

2
BMW iX1 / Levering 2022
« på: Lørdag 18. Juni 2022, klokken 14:52 »
Det er meget stor sannsynlighet for at de fleste vil få ix1 i 2023, men jeg tror dette er noe vi kan få gjort noe med. iX1 bilene skal gå i produksjon fra november av, ut fra de opplysningene jeg har fått så vil produksjonen være på 1000 biler pr. uke. Hvis BMW i Norge forklarer situasjonen i Norge (moms fra 2023) og vi, de fleste kundene legger litt press så kan vi kanskje få til at de prioriterer f.eks de første 2 ukes produksjon for Norge.

BMW har ingen ting å tape på dette men vil til gjengjeld få noen glade trofaste kunder samt at flere bestillinger kan renne inn og 2000 bestillinger kan være oppnåelig mye fortere.

Hvis flere synes at jeg ikke er helt på bærtur med den tankegangen her så kunne vi kanskje diskutert hvordan vi kan gå frem mot forhandlerene for å få dette til.

3
BMW iX / Mangler ved levering
« på: Torsdag 03. Mars 2022, klokken 14:58 »
Hentet ut bil forgårs, fullspekket ix xdrive 50 bil med absolutt ingen mangler utenom de blåe beltene.

Oppdaget senere  at passasjersetet ikke har alle justeringsmuligheter som sjåførsete og heller ikke massasje funksjon. Har kontaktet selger og foreløpig svar er at det er bare sånn det er men han skal sjekke med noen bak i systemet.
Sjekket siste kontrakt og det er ikke noe sted nevnt at de tingene utgår, har aldri vært opplyst om dette verken muntlig eller skriftlig. Hva bør jeg gjøre? Jeg ønsker passasjersetet med de funksjoner slik det er beskrevet i kontrakten min.

4
Audi e-tron / Egenspesifisert bil, Status mitt bilhold
« på: Mandag 01. April 2019, klokken 11:36 »
Hei

Har noen som har egenspesifisert bil og fått status på leveringstidspunkt?
“Mitt Bilhold” viser status “Bestilt” hos meg. Info fra forhandler er at bilen er “I produksjon”, gjelder det flere at det er avvik info forhandler vs. “Mitt bilhold”.

Foreløpig estimert leveringstidspunkt jeg har fått fra forhandler er uke 15-17.
Håper det blir uke 15, da får jeg hele påsken til å bli godt kjent med bilen.

5
Audi e-tron / Premium luft
« på: Torsdag 31. Januar 2019, klokken 20:40 »
Har noen erfaring med premium air quality pakken I fra andre Audi.
Er det noe som en bør ha med?

6
Audi e-tron / Import av Audi e-tron
« på: Fredag 16. November 2018, klokken 23:13 »
Hei, nå som prisene er kjent fra Møller menigheten i Norge, så tenker jeg det er flere som er i tankene på å importere bilen fremfor å fore den grådige Møller gjengen. Tenkte å ha en tråd der vi kan diskutere temaer som priser fra ulike land, praktiske hensyn ved import, moms håndtering og alt av annet  spørsmål / svar rundt import. Jeg selv har nummer 1xx og kommer nok til å droppe å kjøpe i Norge. Håper det er mye å hente på import og flere dropper Møller, slik at de virkelig får vite denne gang at deres tyranni vil ikke gjelde for oss i Norge.

7
Audi e-tron / Tesla Fanboys i ETron Forum
« på: Søndag 18. Februar 2018, klokken 14:33 »
Hei

Prøver her å starte en dedikert tråd for alle Tesla Fanboys.

Målet er:

Vi kan slippe alt Tesla forsøpling i etron trådene.

8
e-Golf / Car-Net oppvarming frontrute
« på: Mandag 02. Mars 2015, klokken 16:57 »
Er det flere her som ikke har mulighet til å kunne sette i gang oppvarming av frontrute fra Car-Net. Noen som eventuelt har fått noe løsning eller et fornuftig svar fra Møller eventuelt andre forhandlere eller VW.

9
e-Golf / Varmepumpe
« på: Fredag 28. Februar 2014, klokken 14:40 »
Holder på utsette bilkjøpet grunnet ikke varmepumpe på intromodellen, er det verdt å utsette bilen til høst grunnet varmepumpe, kommer hovedsakelig å bruke bilen i Oslo.

Sider: [1]