Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - cstromme

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Model X / Hva er egentlig servicekostnadene nå?
« på: Tirsdag 13. April 2021, klokken 18:34 »
Har hatt en voldsomt opp og nedgang på serviceprisene på vår Model X over de siste årene. Finnes det en mal i dag på servicepris år 1, 2, 3, 4 og videre?

2
Model X / Noen her som har installert elektrisk frunk åpner/lukker?
« på: Tirsdag 06. April 2021, klokken 10:53 »
Vurderer sterkt å kjøpe denne og installere den selv: https://www.begood.no/products/frunk-lifters-elektrisk-apning-og-lukking-tesla-model-x

Noen som har erfaring med denne eller lignende? Noen grunn til at dette er en dårlig ide?

3
Model X / Setebelte har vridd seg - Noen måte å åpne sete på?
« på: Fredag 18. Desember 2020, klokken 10:17 »
Det ene setebelte på et av de uavhengige setene i andre rad på vår 6-seter har vridd seg. Det går helt fint ut og inn, men har på en eller annen mystisk måte klart å vri seg rundt slik at det er feil vei. Har dratt det helt ut og prøvd å vri det tilbake, men det fungerer ikke.

Hvordan åpner vi setet her for å komme til selve mekanismen?

4
Model X / Knirking/knaking fra fremme i bilen?
« på: Tirsdag 20. Oktober 2020, klokken 13:04 »
Har plutselig begynt å høre en del knirking og knaking fra fremme i bilen. Kommer gjerne når jeg svinger med rattet, men kan også høres ved humper eller lignende. Litt usikker på om det kommer fra i nærheten av dekkene, eller mellom de. Noen som har noen formening om hva dette kan være?

5
Ladeplasser og ladekabler / Ladeplasser i Aksla Parkering i Ålesund
« på: Tirsdag 22. ſeptember 2020, klokken 14:48 »
For snart 4,5 år siden åpnet Aksla Parkering i Ålesund sentrum med 940 parkeringsplasser. Dette var sårt tiltrengte parkeringsplasser for Ålesund sentrum, og "parkeringsfjellet" er nå flittig brukt.

Før åpning klarte byggeleder (eller prosjektleder?) å uttale seg om at her skulle det ikke ladeplasser inn, fordi det var altfor brannfarlig. Og per dags dato er det fortsatt ikke kommet inn noen ladestasjoner.

Ble det ikke påkrevd med ladeplasser etter den nye parkeringsforskriften for noen år tilbake? Hvordan kan det da ha seg at dette anlegget fortsatt ikke har ladeplasser? Hvem er det man bør kontakte her? Elbilforeningen?

6
Model X / Passasjerdør som fyker opp
« på: Tirsdag 15. ſeptember 2020, klokken 21:44 »
Nylig begynte passasjerdøren fremme å fyke opp når vi åpnet den. Motoren kjører på fullt for å få opp døra, og for å lukke den må vi bruke relativt mye makt.

Er dette et kjent problem? Vet noen hva som kan forårsake dette?

7
Model X / Hva er prisen på 3. års service nå?
« på: Lørdag 09. Mai 2020, klokken 18:05 »
Syns å huske at serviceprisene på ett eller annet tidspunkt gikk veldig opp, og så veldig ned igjen. Har hatt 2 servicer til nå, og skal ha den tredje neste måned.

8
Model X / Hva tenker vi om denne? Godt kjøp?
« på: Torsdag 06. Februar 2020, klokken 07:23 »
https://www.finn.no/166830301

Har en kompis som kikker på denne nå. Er prisen OK? Antar den ikke har betalt for AP, men vil det si den også mangler adaptiv cruisecontrol? Noe annet han bør sjekke opp på denne?

9
Model X / Har de begynt å bytte ut til HW3 på HW2 biler?
« på: Mandag 27. Januar 2020, klokken 09:55 »
Skal til å bestille service på vår Model X fra 2016/2017 til mai måned, og tenkte det hadde vært greit å få byttet til HW3 på AP-en samtidig (ja vi har betalt for full selvkjøring.)

Har de begynt å bytte til HW3 på gamle biler nå? Er det mange som har fått dette gjort til nå?

10
Model X / Knirking i førersetet, noe man kan gjøre noe med selv?
« på: Tirsdag 21. Januar 2020, klokken 09:26 »
Har en 3 år gammel Model X som plutselig har begynt å få litt knirking i førersetet. Er det noen andre som har opplevd dette, og som har klart å ordne dette selv?

Må vel få noen til å sette seg i setet, og legge meg ned bak selv for å se om jeg klarer å identifisere nøyaktig hva det er som knirker.

11
Model X / Noe som er løst fremme et sted rundt venstre hjulbue
« på: Lørdag 15. Juni 2019, klokken 22:59 »
Vi har fått en merkelig lyd den siste tiden på vår 2016/2017 Model X. Det høres nesten ut som om en plastplate eller lignende som er løs, og som rister når vi kjører sakte og på humpete vei.

Har kikket inn i hjulbuen uten å kunne se noe løst, og ser heller ingenting umiddelbart under bilen. Noen som har noen formening om hva dette kan være?

12
Model X / Nye priser på service?
« på: Mandag 01. April 2019, klokken 10:48 »

13
Vi fikk vår Model X i januar i 2017, og prøver nå å finne ut hvilke sommerdekk som kom standard med bilen da. Jeg har ikke bilen tilgjengelig, så jeg kan ikke bare gå ut og sjekke.

Noen som vet dette?

14
Model X / Beste vindusviskerblad til Model X?
« på: Tirsdag 11. Desember 2018, klokken 19:10 »
Har noen vindusviskere som har begynt å bli litt dårlig, men er litt usikker på hva jeg skal erstatte bladene med. Betaler heller litt ekstra for gode blader. Forslag?

15
Model X / Hvorfor bikker kun det ene setet?
« på: Fredag 04. August 2017, klokken 19:32 »
Se bildet. Er dette normalt? Finner ingen måte å bikke det høyre setet på andre rad. Det venstre bikker av seg selv når jeg trykker en gang på knappen.

Sider: [1] 2 3 ... 6