Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - nivve

Sider: [1]
1
Model S / Ødelagte gjenger med mutrene til Concave-felgene
« på: Lørdag 04. Oktober 2014, klokken 20:53 »
Hei,

Har vært relativt uheldig og ødelagt noe som (iallfall i Trondheim) ingen har gjort før. Det som har skjedd er at mutrene til Concave-felgene jeg kjøpte ikke var helt gode, så da de ble montert i juni i år begynte de å slite på gjengene på bilen hvor hjulene henger på. Da jeg nå denne uken skulle bytte tilbake til originale felger/muttere og vinterdekk, klarte ikke Vianor å få på mutrene pga. ødelagte gjenger. Mutrene som selges med Concave-felgene er altså synderen.

Jeg ringte Tesla Trondheim og de sa at om én gjeng var ødelagt (og det var faktisk tilfellet framme, 2 på ene siden og 1 på den andre) måtte jeg bytte HELE navet, som kostet litt under 2000 kr per stk, rundt 7000 totalt for alle fire. Normalt selges en slik bolt for 10-100 kr per stk, men Tesla selger dem ikke fritt. De har 5 stk på lager i Trondheim og har aldri solgt/byttet dette før.

I tillegg skulle de ha 4 timer+ arbeidstid, så totalprisen for å ha mottatt dårlige muttere blir i overkant av 14.000,- kr. Har snakket med selger (Felgservice AS, http://felgserviceas.no/) og de sier de aldri har hatt dette problemet. De er iallfall ikke villige til å hjelpe til annet enn å sende noen nye muttere.

Dette er altså en advarsel til alle som kjøper uoriginale felger, og kanskje spesielt Concave da det er veldig rart at jeg har fått 30% feilboret muttere levert i én ordre.

Tips/innspill?

Mvh
Torstein

Sider: [1]