Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - smurf

Sider: [1]
1
Model X / Parkeringshjelp ikke deaktivert i ´Trailer Mode´
« på: Torsdag 23. November 2017, klokken 19:07 »
Hei,
kjørte min Model X for første gang med henger idag. Når jeg rygget ble ikke parkeringshjelp (p-sensor) bak deaktivert. Det pep mye og viste rødt bak (henger som ble sett). Ut fra hva jeg har lest i brukerhåndboken skal den deaktiveres i Trailer Mode...? Noen som kan bekrefte?  Hadde blå ´campingvogn´i instrumentpanelet så Trailer Mode var aktivert. Takker for tips eller andres erfaringer.

2
Kjøp og salg av deler og utstyr / Whisbar Flush takstativ m/ ski & snowboardholder til Tesla
« på: Fredag 15. ſeptember 2017, klokken 08:20 »
Whisbar Flush takstativ m/ ski & snowboardholder til Tesla Model S selges grunnet bytte til Model X.

Det er ferdig tilpasset Model S så det er bare å sette på. Takstativet passer meget godt til Model S med sin aerodynamiske utforming. Gir lite støy og lavt forbruk.

Det følger med takstativ + tesla Model S kit + ski/snowboardholder. Denne tar inntil 6 brede skipar eller 4 snowboard. Takstativet er kompatibelt med annet utstyr så du kan f.eks. utvide med sykkel eller kanoholder.

Kun brukt noen få ganger 1 vinter. Ingen skader.

Flere bilder og info på Finn.
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=104255056&fks=104255056

3
Model S / Maks tillatt taklast på Tesla
« på: Onsdag 27. August 2014, klokken 15:19 »
Hei,

jeg har sammenlignet hva som står oppført i vognkort (gå evt inn på appen 'Bil og henger') på min Tesla og noen jeg kjenner. På Maks taklast står det 0 på noen av bilene og 75kg på en annen. Alle har panoramatak.

Noen som vet hva forskjellen skyldes??

Sider: [1]