Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Stellar

#1
Har nettopp pratet med Turk hos Tirerack i USA       http://www.tirerack.com/

Bestilte 4stk Xi3 i 245/45R19 og dette kom totalt på $1.289 med frakt. legger man på mva og utleggsgebyr, er man i underkant av 10.000 kroner. De bekreftet også at dette er samme utgave som selges i Europa/Norden. Som dere ser på nettsidene deres, har de mye av både dekk og felg, og her kan være mye å spare. De har pt mye Xi3 på lager, og hvis noen ønsker å bestille dette eller annet, kan dere sende mail til turk@tirerack.com for priser. De sender med FedEx, og har ca 6 dagers forsendelsestid.
#2
Hei, har lest både her og i andre forum, men klarer altså ikke helt å forstå dette med volt, amper, osv... Legger ved bilder av mine skap, og håper noen kan komme med forslag til hva jeg bør gjøre. Skap med måler og overbelastningsvern er rett utenfor inngangsdør, sikringsskap er rett innenfor. Vegguttaket skal være rett utenfor samme dør. Håper på konstruktiv tilbakemelding, og beklager at jeg ikke klarer å forstå dette selv :-)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA