Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Stellar

Sider: [1]
1
Model S 2013 - 2022 / Michelin X-Ice Xi3 levert på dør for under 10.000 kroner
« på: Mandag 14. Oktober 2013, klokken 20:51 »
Har nettopp pratet med Turk hos Tirerack i USA       http://www.tirerack.com/

Bestilte 4stk Xi3 i 245/45R19 og dette kom totalt på $1.289 med frakt. legger man på mva og utleggsgebyr, er man i underkant av 10.000 kroner. De bekreftet også at dette er samme utgave som selges i Europa/Norden. Som dere ser på nettsidene deres, har de mye av både dekk og felg, og her kan være mye å spare. De har pt mye Xi3 på lager, og hvis noen ønsker å bestille dette eller annet, kan dere sende mail til turk@tirerack.com for priser. De sender med FedEx, og har ca 6 dagers forsendelsestid.

2
Model S 2013 - 2022 / Skal montere vegguttak til ladekabel, trenger litt hjelp
« på: Mandag 19. August 2013, klokken 22:56 »
Hei, har lest både her og i andre forum, men klarer altså ikke helt å forstå dette med volt, amper, osv... Legger ved bilder av mine skap, og håper noen kan komme med forslag til hva jeg bør gjøre. Skap med måler og overbelastningsvern er rett utenfor inngangsdør, sikringsskap er rett innenfor. Vegguttaket skal være rett utenfor samme dør. Håper på konstruktiv tilbakemelding, og beklager at jeg ikke klarer å forstå dette selv :-)

Sider: [1]