Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - ChrisKvar

#1
Model S 2013 - 2022 / Super Tesla-service
lørdag 19. oktober 2013, klokken 23:37
Jeg gjorde en tabbe på lang dagstur i dag. Skulle fra Trondheim til Grefnesvågen på Hitra og hjem igjen, ca 18 mil hver vei.  Årets første snøføre, vinterdekk som ble lagt på i går. Startet med 300 km på batteriet, men hadde planlagt å lade noen timer før hjemreisen, så no problem.
Satte ikke bilen på sparebluss før etter ca. 8 mil, da jeg så den slukte km på vinterføret.  Den store tabben oppdaget jeg når jeg kom frem til Grefnesvågen: hadde glemt ladekabelen hjemme!
Da jeg startet på hjemturen, slo jeg av alt jeg kunne, inklusive skjermen. Ringte Tesla i Trondeim og spurte om det var noen Teslaeiere på Hitra eller på veien til Trondheim, så jeg kunne stoppe og låne kabel for lading.
Telsa ringte tilbake og sa de akkurat nå på lørdag ikke klarte å sjekke hvor eierne bodde, men de ville sende en Ranger med ladekabel som ville møte meg på Orkganger.
Det er helt utrolig bra service. Ranger Morten møtte meg på Orkanger, da hadde jeg 19 km igjen og det er 44 km til Trondheim fra Orkanger. Jeg ladet så i 1,5 time og kom meg pent hjem. Ble ganske spennende på slutten, da den siste kilometeren gikk med 0 strøm og beskjed i rødt om "Charge now!".
Men budskapet er: Tesla bryr seg og ordner opp. Jeg er meget imponert over servicen!
#2
Jeg har en Classic 2000 og etter at Kverneland har sluttet med vedlikeholdsladning, må jeg som alle vet, ordne dette selv. Er medlem, og vet at utstyr kan lånes i klubben. MEN, jeg har lest prosedyren og kan med 100% sikkerhet fastslå at med mitt handy-man nivå på slike ting, kommer jeg til å ødelegge bilen. Så, er det noen der ute som jeg kan hyre inn for å lære meg (dvs gjøre det sammen med meg første gang) eller noen som rett og slett kan gjøre det som et oppdrag jeg betaler for? For dumt å ødelegge en fin liten bil bare fordi jeg ikke kan gjøre det selv..
mvh Christoffer
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA