Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - christian1986

Sider: [1] 2
1
Model X / Prisforskjell - USA vs Norge.
« på: Torsdag 26. November 2020, klokken 12:43 »
Noen som har noen gode ideer om hvorfor prisen nå er 27% høyere i Norge?

79 990$ vs 10 1869$. Burde kanskje vurdere å selge....

2
Model S / Servicenivået til Tesla....
« på: Mandag 27. Mars 2017, klokken 11:43 »
Bare meg som regarerer på dette for tiden? Jeg er på min tredje bil, og dette blir bare verre og verre. Til og begynne med var det på en måte greit, men at det blir verre og verre?

Ikke nok med at det tar måneder å bestille en vanlig time, deler er også et problem. Ryggesensorene mine har tatt kvelden og fikk beskjed for to uker siden at deler var bestilt. Nå, får jeg samme beskjeden. Ingen aner noe..

Trist, men servicen Tesla nå opererer med får meg til å vurdere andre bilmerker. Småfeil lever jeg fint med, men da må de fikses!

3
Model S / Kontroll? Et hjertesukk....
« på: Fredag 10. Juni 2016, klokken 19:50 »
Ble i dag oppringt fra tyskland(?) om at de ikke kunne se å ha mottatt betaling for serviceavtalen. Vedkommende presenterte seg ikke, og jeg måtte nesten dra ut av han hvilke bil det var snakk om.  Etter mye fram og tilbake ba jeg han snakke med butikken, for bilen er solgt og jeg har ikke en eneste kvittering fra det der.

De vet at bilen er solgt, de vet at jeg har kjøpt ny, samt de gidder ikke sjekke ordentlig selv...

Å få noen til å ringe meg for å diskutere kravet mitt om å få en ekstra ladekabel virker jo komplett umulig(har prøvd flere ganger), men dette...?

Må si at jeg tilbake i 2013 ikke hadde forutsett at de skulle ha så dårlig kontroll på servicedelen, oppfølging av kunder samt kontroll av kvalitet på nybiler(swirls, skjeve paneler, riper i display, ødelagt yatchfloor....) som blir utlevert som de har. Det hele begynner å bli patetisk og latterlig.

Eneste vonde oppe i det hele er at jeg elsker bilen. Selskapet derimot hadde jeg byttet ut med hva som helst(!!!) etterhvert.

4
Model S / Oppretting og lakkverksted Bergen
« på: Mandag 21. Desember 2015, klokken 20:29 »
Da var det min tur å skade bilen. Rygget i en stolpe, så nå er skjermen skadet, samt en bulk på 5-10cm over skjermen. Noen som vet om noen i Bergen som har lov til å ta det?

5
Model S / Tesla Kokstad
« på: Onsdag 22. April 2015, klokken 07:17 »
Antar det blir åpning her snart, skilt ved hovedveien på plass. Spent på om de kommer til å beholde eksisterende lokasjon, kan da være håp om redusert ventetid på service :).

6
Model S / Selge for å kjøpe ny D?
« på: Fredag 10. Oktober 2014, klokken 07:49 »
Hva tror en vil skje med verdien på dagens Model S uten 4WD? Vet at den fortsatt(uten litt utstyr) vil være til salgs, men vi her i nord er jo litt sære på dette området.

Strakk i utgangspunktet budsjettet mitt langt når jeg kjøpte min 85kw for rundt et år siden, men nå frister det å bestille en 85D.

Flere med tanker her?

7
Model S / Lånebil ved service
« på: Onsdag 09. April 2014, klokken 09:50 »
Noen som vet noe om hvilke policy Tesla har på lånebil ved service/garantiutbedring?

8
Model S / UMC, tyveri eller avbrutt lading
« på: Torsdag 09. Januar 2014, klokken 22:49 »
Flere enn meg som reagerer på hvordan UMCen fungerer?

Du parkerer bilen i et parkeringsanlegg. Selvfølgelig står du i nærheten av der andre elbiler parkerer. Hva skjer så? En annen tesla kommer. Han plugger ladekabelen i støpsletet, trykker så for at luken skal åpne seg, og vips så slutter din bil å lade...

Videre koster en slik kabel 5k. Har lenge trøstet meg med at den i alle fall er låst fast til bilen. Spørsmålet er hva tyver egentlig trenger? Jo, har de en kabel er det bare å gå å plukke!!

Jeg ønsker meg muligheten til å sperre for funksjonen med automatisk åpning/avslutting av lading når noen trykker.....

9
Model S / Mindre Tesla smell
« på: Mandag 06. Januar 2014, klokken 15:41 »
Ikke alle merker som blir omtalt når en skal skrive om en mindre kollisjon.. Blir vel slik en periode framover...

http://mobil.bt.no/nyheter/lokalt/Trafikkulykke-pa-Softeland-3034076.html#.UsrANXi9LCQ

10
Model S / Knirking fra takluke
« på: Lørdag 04. Januar 2014, klokken 09:46 »
I det siste har det begynt å komme knirkelyder fra taket ved ugjevnheter i veien. Andre som opplever dette?

Setter jeg luken i "ventilasjon" forsvinner problemet helt, så antar det er denne som er synderen.

11
Model S / UMC defekt igjen...
« på: ſøndag 29. Desember 2013, klokken 11:50 »
Mitt spørsmål er om det er flere enn jeg som har problemer med disse? Fikk ny rett før jul, natt til i dag begynte den på velkjent vis å blinke rødt igjen...

Regner med jeg får ny igjen på mandag, men problemet er at jeg nå ikke helt stoler på den. Hva om dette hadde skjedd på tur?

12
Model S / Kundebehandling - På tide å ta bladet fra munnen?
« på: Torsdag 21. November 2013, klokken 21:47 »
Antar en slik post blir som å banne i kirken, men det får ikke hjelpe.

Nå er det litt under en uke til jeg får bilen, uten at jeg har klart å få dette bekreftet. Henvendelser til min DES blir stort sett møtt med taushet eller i beste fall svært vage svar. Dette er for dårlig, og er med på å ødelegge perioden med spenning før bilen endelig er her.

Det som nå får det til å renne over er at min DES ei heller kan bekrefte at jeg får bilen med vinterdekk. Antar flere av dere mener jeg burde være innforstått med dette etter postene her på forumet, men det forandrer ikke faktum. Bilen ble bestilt på vinteren i fjor, hvor lang tid trenger en på å sikre seg nok vinterdekk? Dette er håpløst og et hån mot oss som tar steget og selger gammel bil for å kjøpe en Model S.

Så vil sikkert noen av dere si at det er en bedrift med voksesmerter. Dette kan jeg til dels være enig i, men da burde det være mulig å være litt ydmyk i stedet for å bare svare kunder med taushet. Jobber selv med å levere itsystemer som godt kan koste mindre enn en model s. En ting er sikkert, jeg hadde ikke hatt jobb i dag om jeg behandlet kundene på den måten tesla nå gjør.

Til dere som vil mene at jeg er et troll, så vil jeg begrave den debatten. Får som sagt bilen i neste uke(blir stående til pynt med "helårsdekk") og en del Teslaaksjer. Syntes det er synd å se et så lovende selskap skli ut på denne måten..

Hjertesukk fra oppgitt kunde!

13
Model S / Utstyr som må kjøpes
« på: Lørdag 12. Oktober 2013, klokken 13:28 »
Ettersom det nærmer seg levering har jeg begynt å lure på hva jeg burde kjøpe inn. Tenker da på alt fra matter til skjøteledninger/adaptere.

Setter stor pris på innspill, og gjerne med link til hvor ting kan kjøpes. Regner med det er flere i sammme situasjon.

14
Model S / Tips til skjøteledning
« på: ſøndag 29. ſeptember 2013, klokken 16:42 »
Ettersom det begynner å nærme seg at jeg får bilen må jeg gå til innkjøp av en skjøteledning. Her jeg bor for øyeblikket har jeg ikke mulighet for fast opplegg, så er må ha en skjøteledning på ca. 40 meter. Ser for meg at denne blir liggende klar til bruk. Har også kun 10 A tilgjengelig, men regner med det går fint.

Spørsmålet er hvordan jeg får fatt i noe slikt? Noen som har noe ferdig, eller bør jeg kjøpe det løst og sette det sammen selv?

Takker for hjelp :).

15
Model S / Matter til Model S
« på: Lørdag 17. August 2013, klokken 11:32 »
Ettersom flere nå har fått bilen har jeg forstått at disse ikke er inkludert. Spørsmålet er om noen har fått noen norske priser på disse? Ser de ligger ute på de amerikanske nettsidene.

Fint med innput!

Sider: [1] 2