Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - samotholt

Sider: [1]
1
Audi e-tron / 230V-uttak
« på: Torsdag 31. Mai 2018, klokken 22:41 »
Vet at det er mulig å få 230V uttak på noen (alle?) av audiene. Noen som vet hvor mye strøm de typisk kan gi - og er det noen som har fanget opp signaler i forhold til hva som kommer på e-tron?

Det hadde jo vært utrolig kjekt med 16A uttak på bilen. Slike biler er jo i praksis rullende energilagre - så her kan man jo f.eks. eliminere behovet for aggregat på hytta  :) 

Edit: Endret skrivefeil ;-)

2
Model X / Pris Model X
« på: Fredag 09. Oktober 2015, klokken 20:18 »
Prisen på Model X skal bli som på en sammenliknbar Model S + 5k dollar (iflg. Elon). Så langt har vi sett MX med svær frontrute ("panotak") og 6/7 seter. Betyr det at vi må sammenlikne en ribba utgave av MX med en MS med panotak og ekstraseter (7-seter) + $5k eller er de $5k ekstra nettopp fordi man må ta stor frontrute/"panotak" og ekstra seter om man vil det eller ikke?

Sider: [1]