Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - eclipse

Sider: [1]
1
Model S / Glemmer lokasjons basert Amp innstilling i ver .73
« på: Lørdag 15. November 2014, klokken 12:11 »
Etter siste oppgradering har jeg lagt merke til at bilen re-setter seg til 16A 230V hver gang jeg kommer hjem og skal lade. Jeg starter ladingen og strømtrekket stopper på 16A. Jeg har ventet for å se om den justerer seg opp men det gjør den ikke. Så jeg må justerer opp til 32A manuelt. Problemet er at dette må jeg gjøre hver gang jeg kommer hjem, slik var det ikke med ver 5.

Det samme skjer enten jeg bruker UMC med blått adapter eller Type2 lade kontakt, har andre liknende opplevelser?

PS! Jeg har re-satt skjermen flere ganger.

2
Lading av Tesla / Nytt schuko adapter
« på: Torsdag 24. Juli 2014, klokken 00:38 »
Var innom Tesla Stavanger i dag for å få et nytt chips til feste for Pano tak. "Har du fått nytt schuko adapter" spurte teknikerne, nei det har jeg ikke sa jeg. Jeg viste ikke at det var på gang.

Så fikk jeg kostnadsfritt nytt adapter. Det er formet slik at det er en ca 30cm ledning mellom adapteret og selve schuko kontakten slik at det er enkelt å koble til offentlige schuko ladepunkt

3
Model S / Lydstudio pakke ver standard lyd?
« på: Mandag 01. April 2013, klokken 17:45 »
Jeg har hele tiden tenkt å droppe lydstudio pakken, men så hører eg rykter om at hvis du ikke har denne pakken så kan du ikke ha stemmestyrt kommando av sanger etc.
Hva er egentlig forskjellen på lydstudio pakken eller uten?

Sider: [1]