Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - phaugneland

Sider: [1] 2
1
Delta i spørreundersøkelsen Elbilisten 2021 og del dine sorger og gleder som eier av elbil. Vi i Elbilforeningen bruker resultatene flittig mot målet om 100 % markedsandel for elbil innen 2025.

Som medlem i Elbilforeningen skal du ha fått invitasjon på epost, hvis ikke kan du delta her: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=965645X282451049X57990

Siste frist er tirsdag 4. mai neste uke. Jo flere som bidrar jo mer får vi ut av resultatene!

Mer om Elbilisten og hvorfor du bør bidra: https://elbil.no/derfor-bor-du-delta-i-norges-storste-elbilundersokelse/

2
Viktig melding / Etterlysning: Intervju om elbilferie
« på: Fredag 15. Mai 2020, klokken 08:55 »
Kan du tenke deg å stille opp på intervju til en avisartikkel om elbilferie? Enten du planlegger elbilferie i sommer eller har vært på det tidligere, ønsker vi å komme å komme i kontakt med deg.

Bruker du ElbilAppen for å finne ladestopp underveis? Bruker du Elbilforeningens ladebrikke for å hurtiglade? Meld deg i kommentarfeltet eller send en epost til medlem@elbil.no så tar vi kontakt for nærmere avtale.

3
Ladeplasser og ladekabler / ElbilAppen med ladekart og ruteplanlegger
« på: Onsdag 22. April 2020, klokken 15:07 »
Bruker du ElbilAppen fra Norsk elbilforening for å finne ladestasjoner i nærheten eller planlegge reiserute med forslag til ladestopp underveis?

https://elbil.no/medlemsfordeler/elbilappen/

Skriv gjerne dine erfaringer, tips og innspill i denne tråden så følger vi opp. Tips gjerne om nye ladestasjoner til nobil.no, så dukker de også opp i ElbilAppen.

4
Viktig melding / Bidra i spørreundersøkelsen Elbilisten 2020
« på: Onsdag 22. April 2020, klokken 11:45 »
Har du mottatt invitasjon til å delta i Elbilisten 2020 eller ønsker å bidra med dine erfaringer og meninger om elbil?

Siste frist er i dag!

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=872446X222728667X77528

Spørreundersøkelsen Elbilisten 2020

Hvert år gjennomfører Norsk elbilforening en undersøkelse blant elbileiere.

Resultatene gir oss svært viktig informasjon i vårt arbeid for å gjøre hverdagen enklere for de som eier elbil. Undersøkelsen brukes blant annet som bakgrunn for innspill til politikere, media og bilbransjen. Vi håper du vil hjelpe oss mot en elektrisk bilframtid!

Det tar ca. 20 minutter å svare på undersøkelsen. Denne undersøkelsen er rettet mot eiere av elbil. Vi ber om at personen i husholdningen som kjører elbilen mest, besvarer undersøkelsen.

Vi er for tiden i en spesiell situasjon med inngripende Korona-tiltak som påvirker hverdagen. Vi ber om at du svarer ut i fra erfaringer og vaner fra en vanlig hverdag, uten disse tiltakene.

Du kan delta i konkurransen om et gavekort på 3000kr hos Tibber ved å oppgi din e-post adresse på slutten av undersøkelsen.  Vi trekker en heldig vinner når undersøkelsen stenges om ca tre uker.

Tusen takk for ditt bidrag!

5
Et panel med fire kapasiteter fra næringen skal intervjues av TU Medias toppsjef Jan M. Moberg og generalsekretær i Elbilforeningen, Christina Bu:

Colin McKerracher fra Bloomberg, Julia Poliscanova fra Transport & Environment, Mats Harborn fra Scania i Kina og Polestar-sjef Thomas Ingenlath deltar alle i webinaret.

Mer info og påmelding: https://www.tu.no/artikler/mot-internasjonale-elbil-topper-i-gratis-nordic-ev-summit-webinar/490403

6
Viktig melding / Oppdatering av Elbilforum
« på: Torsdag 12. Mars 2020, klokken 15:05 »
Vi har nå foretatt en liten oppgradering av Elbilforum for blant annet bedre å ivareta personvern. I tillegg å synliggjøre at ved å være medlem i Norsk elbilforening, støtter du driften av forumet som nå har over 25.000 registrerte brukere. Takk til alle som har bidratt så langt!

Du kan nå koble din bruker til ditt medlemskap i Norsk elbilforening under din profil eller ved registrering av ny bruker. Da kommer det opp på profilen din hvor lenge du har vært medlem og den nye tekstannonsen i toppen om medlemskap vises ikke. Du kan når som helst fjerne denne koblingen om du ønsker.

Det kommer også opp påmelding til Norsk elbilforenings månedlige nyhetsbrev første gang du er inne på Elbilforum fra ny enhet. Meld deg på for nyttig informasjon om elbil og lading generelt om du ikke allerede er medlem og mottar vårt nyhetsbrev.

Meld fra i denne tråden om du finner tekniske feil etter oppgraderingen så fikser vi opp fortløpende!

7
elbil.no og elbilforumets nettsider / Flytting av elbilforum til ny server
« på: Torsdag 14. Februar 2019, klokken 07:42 »
I dag fra kl 9 starter vi flytting av elbilforum.no til ny server. Det vil være noe nedetid i forbindelse med flytting. Når flyttingen er gjennomført skal tidligere feil som for eksempel oppdatering av profil fungere igjen. Gi gjerne beskjed i tråden her om du finner feil etter flytting senere i dag.

8
elbil.no og elbilforumets nettsider / Framtiden for Elbilforum
« på: ſøndag 16. ſeptember 2018, klokken 08:27 »
Vi har hatt og har fortsatt en del tekniske problemer med elbilforum etter oppdatering. I tillegg har vår mangeårige administrator Lars dessverre trukket seg og vil bare drifte forumet i begrenset grad til vi har funnet en erstatning.

Vi jobber nå med å avgjøre hvordan vi best mulig kan ivareta og videreutvikle elbilforum. Både teknisk løsning og organisering av ny administrator og moderatorer. Derfor tar det lengre tid enn vanlig før ting blir fikset.

Innspill til framtiden for Elbilforum mottas med takk!

9
elbil.no og elbilforumets nettsider / Nye elbil.no lansert
« på: Torsdag 07. Juli 2016, klokken 09:32 »
I dag har vi lansert nye elbil.no. Oppsettet følger «less is more»-prinsippet, og stiller tøffe krav til prioritering av innholdet.

Gjennom årene har vi fått mye erfaring med hva slags stoff leserne har satt pris på – og ikke. Målene for den nye nettsiden baserer seg i stor grad på disse erfaringene:

*  Å tilby en funksjonell, tiltalende og moderne design
*  Å gjøre det enkelt å bli – og mer fordelaktig å være – medlem
*  Å tydeliggjøre og oppgradere kjøpsveiledningen
*  Å løfte fram tester/produktvurderinger
*  Å fokusere mye på lading og relevant forbrukerveiledning
*  Å få fram hvilke politiske prosesser vi jobber med på elbilen og elbilistenes vegne.[/li][/list]

Selv om elbil.no først og fremst er en medlemsportal for våre 35.000 medlemmer, vil vi selvsagt også fortsette å bringe det mest relevante av elbilnyheter.

Hva syns du?

10
Årsmøte og medlemsmøte i Trøndelag elbilforening

Trøndelag elbilforening vil med dette innkalle til årsmøte og medlemsmøte.

  • Tid: Tirsdag 31. mai 2016 fra kl 18:30 til ca 21:00
  • Sted: Byåsen videregående skole (Bilskolen)

Agenda for årsmøte og medlemsmøte

18:30 Årsmøte
19:15  Elbilpolitikken i Trøndelag under press - Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening
20:00 Historien om Think  v/ Arne Asphjell
20:45 Åpen post

Sakspapirer vedlagt

Eventuelle forslag til årsmøtet kan sendes til trondelag@elbil.no

Stemmerett på årsmøtet forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening og bostedsadresse i Sør- eller Nord-Trøndelag.

Velkommen!

For styret i Trøndelag elbilforening
Ståle Langolf

11
Årsmøter og medlemsarrangement / 2015 05 19 Invitasjon til årsmøte
« på: Tirsdag 12. Mai 2015, klokken 21:24 »
Vil med dette kalle inn til årsmøte og medlemsmøte tirsdag 19. mai 2015 kl 18:30 til  21:00 på Coops Lager Østre Rosten 108  Tiller.

Vedlag er Årsmelding for Trøndelag Elbilforening 2014-2015.

Agenda :

18:30  Årsmøte

19:15 Politisk jobbing i Norsk elbilforening v/Gjermund Skaar politisk seniorrådgiver

20:00  Ladekabler/lading  V/Per Skånøy

20:30  Åpen post

Stemmerett på årsmøtet forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening og bostedadresse i Sør- eller Nord-Trøndelag.

Velkommen!

Ståle Langolf

Leder i Trøndelag elbilforening

12
EV treff / Bli med på elbilrally opp Trollstigen!
« på: Fredag 13. Juni 2014, klokken 09:57 »
Elbilen plasseres i naturskjønne omgivelser i Møre og Romsdal neste helg. Elbilrallyet blir historisk - det første i sitt slag opp den 78 år gamle Trollstigen - og du kan selvsagt delta.

Lørdag 21. juni arrangeres det vi kan kalle en elektrisk mobilitetsdag», eller rett og slett en elbilfestival, i samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, Norsk Elbilforening og et knippe viktige bidragsytere. Elbilkolonnen får start og registrering ved Trollstigen camping, mens Åndalsnes er et naturlig utgangspunkt for dagen.

Les mer om arrangementet på http://www.elbil.no/nyheter/elbilisme/3302-bli-med-pa-elbilrally-opp-trollstigen

Blir du med?

13
Elbilen i Samfunnet / Delta i Elbilforeningens årlige spørreundersøkelse!
« på: Tirsdag 03. Juni 2014, klokken 11:45 »
Del dine erfaringer med elbil og meninger om elbilpolitikken. Resultatene bruker vi i Elbilforeningen aktivt i arbeidet for å elektrifisere veitransporten.

Alle som deltar blir med i trekningen av en hjemmelader fra Ensto til en verdi av 8.500 kroner.

http://www.elbil.no/nyheter/elbilisme/3293-delta-i-var-arlige-sporreundersokelse

14
elbil.no og elbilforumets nettsider / Nye elbil.no
« på: Torsdag 03. April 2014, klokken 17:35 »
Hvis du ikke kommer inn på elbil.no er det fordi vi oppgraderer til nye nettsider. De skal være på plass i løpet av kvelden. Vi legger om til diskusjonsverktøyet Disqus på elbil.no. Her på elbilforum gjelder fortsatt samme brukernavn og passord.

15
Sett av kvelden 8. mai for Elbilforeningens årsmøte og medlemsmøte der du møter blant annet byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Guri Melby. Hun vil fortelle om elbilsatsningen i Oslo og svare på spørsmål fra oss elbilister. Formell invitasjon med møtested og program vil bli sendt ut til alle medlemmer i god tid før møtet.

Sider: [1] 2