Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - unkn0wn_root

#1
Kjøpte MX 2018 75D for noen uker siden og har i dag bestemt meg om å lade til 100 %. Fikk til slutt rekkevidde på 366 KM når den ble fulladet. Jeg har dessverre lite peiling om det er bra eller ikke etter 5 år så tenkte å høre med dere som har MX 75D. Er 366 KM ved 100% akseptabelt/bra eller ikke? Har ikke hatt Tesla før og usikker om jeg 366 KM ved 100% etter 5 år er bra eller dårlig.

Takk!
#2
Yo!

Er i ferd med å kjøpe meg første elbil. Bestilte en Model Y på tirsdag men nå er jeg litt forvirret om jeg kanskje skulle ha bestilt G9 isteden.

Prisen for G9 SR havner på rundt 540 og da får man samme rekkevidde som på Yen men mye mer utstyr inkludert og synes det er gøy med flere skjermer osv. + at den er mye større og ser ganske kult ut. Så nå sitter jeg og lurer på om jeg kanskje bør kansellere bestillingen av Model Y og gå for G9. Er selv ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre. Hva tenker dere om G9? Om det var deg - ville du vurdert G9 i det hele tatt?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA