Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - dumola

#1
Model Y / Sv: Kan ikke sette opp mobilnøkkel
mandag 18. mars 2024, klokken 07:48
Takk for tips! Litt dumt hvis man må på verksted for å bruke svenskeknappen bare :D
#2
Model Y / Sv: Kan ikke sette opp mobilnøkkel
søndag 17. mars 2024, klokken 23:21
Har prøvd reboot (holde inne brems og to knapper). Det hjalp ikke.
Har ikke prøvd å laste inn siste versjon via servicemenyen. Får teste det i morgen, og krysse fingrene...
Takk for tips (hvis det viser seg å løse problemet)  :)
#3
Model Y / Kan ikke sette opp mobilnøkkel
søndag 17. mars 2024, klokken 22:37
Har en ett år gammel Model Y.
Mobilnøkkelene har fungert fint helt til nylig. Byttet telefon for snart to måneder siden. Det gikk også bra en stund. Så begynte den å miste koblingen av og til, så jeg måtte koble til mobilen som mobilnøkkel på nytt. Skjedde sikkert 4-5 ganger. Men siste gang det skjedde for en uke siden så var det ikke mulig å koble til som mobilnøkkel igjen.

Har prøvd alt jeg kan komme på. Logge ut, slette og reinstallere appen, koble av og på blå tann, glemme enheten for blåtann og koble til på nytt. Ingenting funker. Kona sin mobil funker helt fint. Testet til og med å slette den som mobilnøkkel, og det gikk fint å koble til igjen. Hun har Android og jeg har iPhone hvis det har noe å si.
Nøkkelkortene fungerer også som de skal.

Noen som kjenner igjen problemet og har forslag til løsning?
#4
Model Y / Sv: Model Y takstativ
lørdag 18. mars 2023, klokken 14:32
Takk! Ja er vel bare å kontakte Tesla da. Er så merkelig når de andre tre går rett i.
#5
Model Y / Model Y takstativ
lørdag 18. mars 2023, klokken 14:13
Monterer det orginale taktativet på helt ny MY. 3 av de 4 festekrokene sklir fint inn i sporet, men venstre foran (førerplassen) er helt umulig å få inn i sporet. Virker som at det ikke er plass, og at den derfor legger seg over.

Kan det være konstruksjonsfeil på bilen eller er det noe jeg ikke skjønner her. Hva skjer hvis jeg bare skrur fast like vel? Da vil den vel presse mot glasstaket istedenfor?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA