Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Saq

#1
Plugg-inn hybrider / PTC varmeapparat på en Mercedes GLC 350e
fredag 07. oktober 2022, klokken 17:53
Hei godtfolk. Jeg har en Mercedes GLC 350e 2016 modell hvor det er konstatert intern elektrisk feil i PTC-varmer på grunn av vanninntrenging. Jeg fikk diagnostisert bilen etter at det kom varsellampe or batteri og hybridbatteri. Dessverre er jeg rett over garantitiden så Mercedes dekker ingenting. Kostnaden for kun varmpeapparet er på 39 000 kroner så dette blir en relativt stor kostnad å utbedre. Bilen fungerer fint på bensin. Er det skadelig for bilen å kjøre med denne feilen?

Har noen andre opplevd tilsvarende problemer med denne bilen? Jeg fikk et inntrykk av at denne feilen visstnok har blitt vanlig på GLCene.
#2
Hyundai Ioniq 5 / Sv: Ioniq 5 med større batteripakke.
fredag 18. februar 2022, klokken 12:35
Litt, off topic. Hvordan har du fått en så kul "speedometer" visning? Er det en oppdatering?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA