Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - HuPer

Sider: [1]
1
EQC / Sv: Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: Lørdag 25. ſeptember 2021, klokken 22:17 »
Begynner å bli kaldere og greit med varme i rattet.  Når varmen skrus på står det "PÅ" et lite øyeblikk i displayet. Ser ikke noe permanent symbol som lyser så lenge rattet varmer.  Hvor lang tid tar det før det skrur seg av? 

2
EQC / Sv: Trådløs CarPlay adapter
« på: Torsdag 09. ſeptember 2021, klokken 18:15 »
Ingen som har noe nytt om trådløst adapter som fungerer? 
Jeg benytter Bluetooth og iPhone koblet til bilen.  Når jeg får meldinger så leses disse opp på engelsk.  Er det noen som vet om det er en eller annen innstilling som tillater endring av språk?  Jeg har ikke funnet ut av det.....

3
EQC / Sv: Feil på EQC
« på: Fredag 09. Juli 2021, klokken 17:37 »
Er det noe siste nytt mht saken at en ikke får justert ladenivå?  Min har størknet på 80%

4
EQC / Sv: Feil på EQC
« på: ſøndag 04. Juli 2021, klokken 09:56 »
Jeg mistet plutselig led lyset (markeringslyset) til høyre for displayet inne i bilen. Komfort lys kaller de det vel.   Prøvde de andre fargene, men dette hjalp ikke.  Heller ikke å slå av tenning og ny oppstart.  Noen som har noe tips eller hatt dette problemet?  Bare å kontakte verksted?

5
EQC / Sv: Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: Lørdag 12. Juni 2021, klokken 21:36 »
Er det riktig at man må holde på minneknappen helt til både sete og ratt kommer til innstilt posisjon? Leste et sted at en kunne trykke kun en gang på eks minneplass 1 når en sto utenfor og alt ville justere seg.  Fikk ikke det til å virke.  Har en 2021 modell for øvrig.  Noen med tips?

6
EQC / Sv: 11kW lader på nye biler, støttes 3-fas 230V IT nett?
« på: Torsdag 10. Juni 2021, klokken 22:32 »
Jeg finner ikke noe sted om min 2021 mod EQC kan ta 7.6 kw eller 11 kw lading ( på hjemme ladestasjon)?  Noen som kan henvise til Mercedes teknisk for mitt spørsmål?

7
EQC / Sv: Trådløs CarPlay adapter
« på: ſøndag 06. Juni 2021, klokken 13:40 »
Jeg ligger i gropa for trådløst adapter når noen har fått tak i et som virker.   Inntil videre bruker jeg kabel. Nør jeg bruker Apple car play, meldinger, så blir meldingene kun lest opp.  Er det også mulig å lese meldingene på skjermen?  En innstilling jeg ikke har fått med meg?

8
EQC / Sv: Trådløs CarPlay adapter
« på: Lørdag 15. Mai 2021, klokken 18:19 »
Kunne godt tenkt meg trådløst adapter.  Ingen som har noe å anbefale?  Jeg antar at den må kobles via USB-C kontakten (som jeg har i midtkonsollen)?  Mange biler støtter CarPlay.  Rart ikke Mercedes gjør det som standard utstyr.  Håper noen kan dele litt erfaringer rundt dette.

9
EQC / Sv: Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: Onsdag 21. April 2021, klokken 11:31 »
Takker for info fra dere!
Hva gjør dere når dere skal vaske EQC i vaskeautomat for å hindre at bakluka åpner seg under vask?  Sensor under bak kan få impuls og luken åpne seg.  Ikke så bra.......   Er det å låse bilen mens en sitter inni?  Andre muligheter?

10
EQC / Sv: Forbedringspotensiale, EQC
« på: Tirsdag 13. April 2021, klokken 20:36 »
Greide å få en bulk i bakluka idag.  Den sto i åpen stilling da jeg kjørte i garasjeanlegget.  Dumt ja, men fort gjort!  Merkelig at det ikke kom en skarp varsellyd når bilen ble satt i bevegelse med bakluka åpen.  Ikke annet et et lite synlig tegn i displayet at den sto åpen. Dette sjekket jeg etterpå. Min forrige bil ga fra seg en kraftig varsellyd ved den minste bevegelse når bakluka var åpen.  Det er jo varsler i alle bauger og kanter på denne bilen, men ikke akkurat for det som skjedde meg.  Hva sier dere?  Noen som erfart det samme - eller bare meg som har greid denne bragden?  Surt etter kun ei ukes alder........

11
EQC / Sv: Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: Mandag 12. April 2021, klokken 18:15 »
Rart at jeg overhodet ikke får noen form for parkeringshjelp til å virke......
*
Jeg får heller ikke det såkalte inn/utstigingshjelpen (ratt og sete) til å virke.  Har krysset av i innstillinger på bilen, det samme i Mercedes Me appen, men ingen hjelp å få.
*
Og navigasjon.  Her skulle det være mulig å få kamera til å aktiveres når en skal svinge i en eller annen retning.  Kartet skulle visstnok bli borte - utvidet virkelighet.  Vært inne i kartmenyen, men det virker som at ikke alle innstillingsmulighetene er der.  Videosnuttene til Mercedes viser hjelpemiddelet på en fin måte, men jeg får det ikke til.  Andre som har litt info???

12
EQC / Sv: Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: ſøndag 11. April 2021, klokken 09:40 »
Takk for svar.  En annen sak.  Mener at selger i forbifarten sa at parkeringsassistent/parktronic ikke tillates brukt i EU.  Noen som vet?   Jeg har prøvd, men kun radaren som jobber, aldri treff med ledig p plass.  Har en 21 model.

13
EQC / Daglig bruk - innstillinger m.v.
« på: Fredag 09. April 2021, klokken 22:38 »
Har nettopp fått min EQC.  Har ikke funnet noe info så langt om det er mulig å justere noen innstillinger. Bl.a. høyere lyd når en bruker blinklyset,  justere til flere blink?  Mottak av SMS, permanent varsel på skjermen og lyd (justere volum)?
Noen som vet eller har noen henvisninger ang dette?

14
EQC / Sv: Understellsbehandling av EQC
« på: Mandag 22. Februar 2021, klokken 16:00 »
Jeg venter også på en EQC ved påsketider......   Hva pris ligger en slik understellsbehandling på?  Er BOS som står for den?  Det er jo også andre godkjente tektylverksteder her og der.  Noen tips?

Sider: [1]