Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Teekaye

#1
Hyundai Ioniq 5 / Sv: Rekkevidde vintertistid
fredag 10. mars 2023, klokken 20:46
Jeg tror jeg har et problem med min AWD, selv om Hyundai har sjekket, da jeg bare har sett over 400km én gang. Ser ca. 270km ved 80% på vinterstid.. Skal sies at jeg kjører mange korte turer, og har en "tung" fot.
Kjører alltid med ECO på og 1 i Regen nivå.
#2
Mach-e / Sv: Avstemning. FORD MUSTANG MACH-E, hva velger du?
torsdag 08. oktober 2020, klokken 21:00
Sitat fra: TM på onsdag 07. oktober 2020, klokken 20:19
Sitat fra: Teekaye på søndag 04. oktober 2020, klokken 12:40
Liker typen smart biler, men Tesla for meg er uaktuell pga. den usikre kvaliteten og upersonlige servicen.
Forstår det, men er usikker på om US Ford produsert i Mexico er noe bedre. Synes også hele online bestillingsprosessen er dårligere enn Tesla sin. Og reglene for å angre / avbestille er uklar og i strid med norsk lov om fjernsalg. Så det lover ikke helt bra synes jeg.
Har hørt at kvaliteten på bilene fra Mexico muligens ikke er på et veldig høyt nivå, men har fått inntrykk av at forhandlerne for Ford i Norge har bedre service enn Tesla i hvertfall, noe jeg verdsetter høyt. Vet ikke hvordan det var å avbestille biler for noen år tilbake, men for meg ser det ut som at dårlige avbestillingsmuligheter er den nye normen. Der er Tesla gode, det skal de ha.
#3
Mach-e / Sv: Avstemning. FORD MUSTANG MACH-E, hva velger du?
søndag 04. oktober 2020, klokken 12:40
Takk for hjelpen! Tenker hvis det blir Mach-E på min familie og meg så blir det nok RWD Long Range med Teknikk + pakken. Bor i Oslo og kjører for det meste bare til og fra jobb, butikk, barnehage og skole så egentlig fungerer omtrent de fleste elbiler med grei plass for oss. Men ønsker å få følelsen, ikke bare kjøpe den rimeligste bilen som passer. Liker typen smart biler, men Tesla for meg er uaktuell pga. den usikre kvaliteten og upersonlige servicen.
#4
Mach-e / Sv: Avstemning. FORD MUSTANG MACH-E, hva velger du?
søndag 04. oktober 2020, klokken 10:35
Hei
Dette er første gang vi planlegger å kjøpe ny bil og har bestemt at det skal bli en elbil.
Jeg har lest at elbil med RWD har et veldig godt balansenivå (marktrykk?)pga. plassering av batteriene og at behovet for 4x4 langt ifra er like viktig som på fossilbil. Hva tenker dere om dette? Hvorfor er da 4x4 så viktig for så mange?
Har lite erfaring med elbil, så det å bruke så mye penger på noe uten å ha sett og prøvekjørt bilen er ikke noe vi egentlig ønsker, men ser at dette er noe vi må for å få bil ila. 2021 og helt sikkert komme unna momsen.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA