Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Skogstrollet

Sider: [1]
1
EQC / Sv: Forbedringspotensiale, EQC
« på: Onsdag 21. April 2021, klokken 18:56 »
Begynner å bli driiiiiit lei av setebeltevarsel for baksetene hver bidige gang jeg starter opp bilen. Dette burde MB fikse opp i.

Stusser på at fører setet med ujevne mellomrom står i en annen posisjon enn den jeg har programmert. Er eneste bruker av bilen og bruker samme nøkkel hele tiden, så ingen andre som har tuklet med innstilling. Holder jeg inne M1 så går den til min programmerte innstilling.

2
EQC / Sv: Feil på EQC
« på: ſøndag 17. Januar 2021, klokken 09:54 »
Ikke direkte en feil, men heller noe som oppleves som for dårlig på tysk premium til 700K+.
Flere som sliter med at vindusspylerne har for lite trykk og spredning til å rengjøre ruten under kjøring? Spylevesken får kun rengjort nedre halvdel av vinduet og resten blir bare møkkete striper (fått byttet viskere). Er latterlig mye dårligere enn 2017-modell audi a4 jeg hadde før denne.

3
EQC / Sv: Rekkevidde Vinter
« på: Mandag 07. Desember 2020, klokken 16:13 »
Lå stort sett i 120-125 fra Moelv til Gardermoen. Ganske mye regn og trafikk, så det ble litt opp og ned i hastighet, god avstand til forankjørende osv.

Om andre har erfaring med andre vinterhjul i 120km/t mtp om de er like lydløse der som i lavere hastighet så fyr gjerne løs.

Er denne opplevelsen knyttet til veier flere steder. Bet meg selv merke i en ulyd oppgjennom strekket der. Minnet litt om turbulensen av et vindu som står på gløtt mens man kjører, men ikke opplevd på motorvei rundt drammensområdet.

4
EQC / Sv: Rekkevidde Vinter
« på: Lørdag 05. Desember 2020, klokken 22:33 »
Fikk kjørt noen mil i dag. Drammen - lillehammer t/r etterfulgt av drammen - notodden t/r via heistadmoen.
Fra -1 til +4 grader og stort sett vått og nedbør. Tett snø/sludd over meheia.
Lå stort sett 10 over fartsgrensen.
630 km
Snittfart på 71 km/t
Snittforbruk 27,1kwh/100km.

Forbruk svarer til forventningen. Var snøføre i kongsberg, så benyttet anledningen til å teste sladedvillighet etc. Morro, men trekker ikke ned forbruket selvfølgelig.


5
EQC / Kjøreegenskaper på vinterføre
« på: ſøndag 15. November 2020, klokken 10:17 »
Hvordan oppleves EQC på vinterføre?
En ting jeg var skeptisk til før bestilling, og fortsatt er ganske spent på er kjøreegenskapene på en så tung bil med primærdrift på fremhjulene. Hva er deres erfaringer så langt? Oppleves den som understyrt, eller slår den bakre motoren inn så tidlig at det i praksis oppleves som å kjøre med permanent firehjulstrekk?

6
EQC / Sv: I produksjon
« på: Onsdag 28. Oktober 2020, klokken 21:25 »
Bestilte bil i starten av september (firmabil via leasingselskap), snakket med BO buskerud og fikk estimert produksjon medio november med levering rundt jul. Fikk sms med url fra forhandler for sporing i dag...... Denne viser at bil er gått i produksjon. 
Tror jeg ignorerer denne og heller stikker innom forhandler en gang i blant.

Sider: [1]