Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Dwerg

#1
Bestilte rød/svart med 20" felger 3. april. For noen få dager siden dukket VIN opp i kildekoden og bilen befinner seg på Höegh St. Petersburg med ETA 25.08 i Nederland. Fikk telefon fra Tesla idag for å gå over litt ting i bestillingen. Spurte da om hvordan det er med hengerfeste da jeg bestilte bilen før de inkluderte det og satt opp prisen, han fra Tesla var mildt sagt like spent på dette selv og hadde naturligvis ingen peiling. Han fortalte at det var en del biler med hengerfeste inkludert som også skulle leveres ut i samme tidsrom (September). Så hvis jeg er skikkelig heldig så får jeg gratis hengerfeste.
#2
Bestilling og levering / Sv: Utlevering SC Kristiansand
lørdag 23. juli 2022, klokken 19:53
Etter min erfaring er det greie folk, men har ikke hatt noen problemer med bilen heller da. Når jeg fikk utlevert min Model 3 for et par år siden så foregikk alt innendørs hvor bilen var plugget inn i lader og ladet til 90%. De hadde da et lokale i andre enden av bygget eller iallefall lenger til høyre på avenyen hvor det stod flere biler klare til utlevering.

Bilen min var ren og pen ved utlevering, så det var bare skrive under på de siste tingene og kjøre avgårde. Husk legitimasjon.
#3
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
onsdag 02. september 2020, klokken 23:52
Sitat fra: Norhawk på onsdag 02. september 2020, klokken 17:05
Nå er bilen registrert, overlevering neste uke.

Men, mangler faktura fra Tesla.

Når kan jeg forvente at den kommer?
Jeg har levering imorgen, fikk faktura sist fredag, godkjente registrering av bilen hos statens vegvesen og ordnet forsikring på mandag og igår (tirsdag) så signerte jeg digitalt på finansieringsavtalen.

Det virker som det meste skjer litt i siste liten, men de kommer ikke til å glemme noe. Ble noe tull med forsikring og fikk kjapt beskjed på SMS at jeg måtte sjekke det opp, ble forøvrig ordnet med et par telefoner mellom forsikringsselskap og Tesla.
#4
Model 3 / Sv: SR+
søndag 30. august 2020, klokken 10:20
Som nevnt, varme i bakseter kan kjøpes i etterkant, det er fysisk montert i alle bilene men låst i programvaren på de rimelige modellene.

Premium connectivity er gratis i 1 år i LR og performance, i SR+ er det gratis i 1 uke. Etter dette er det en abonnements tjeneste om du ønsker å beholde det.
#5
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
mandag 24. august 2020, klokken 21:14
Sitat fra: sfenne på mandag 24. august 2020, klokken 18:55
Mulig det har en sammenheng med at skipet går så så ofte over dammen. Altså, at en bestilling i mai vil leveres på samme tidspunkt som en bestilling i august.

Aner ikke. Bare bygger håp... :laugh:
Har nok sammenheng med at de var tom for biler, en del hadde allerede ventet en god stund før meg og fabrikken var stengt pga. korona.

Jeg får av det samme lasset som de som har bestilt i juni, juli og august. Går nok sikkert noe fortere for de som bestiller nå som fabrikken er i full drift.
#6
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
mandag 24. august 2020, klokken 18:41
Vanskelig å si, du har iallefall hørt mer enn jeg gjorde. Fikk beskjed når jeg bestilte tidlig i mai at jeg nok måtte vente til august/september. Etter det var det helt stille frem til sist fredag nå da jeg fikk utleveringsdato.

Ville jekket ned forventningene uansett.
#7
Sitat fra: stefse på mandag 24. august 2020, klokken 17:37
Ingen andre av bilene deres har vel fått det enda.
Model Y har det. Bilen har bare ikke kommet til Norge enda, men de selges i USA. Så ikke bare har de testet det, det ferdige produktet ruller allerede rundt på veiene der.
#8
Model 3 / Sv: "Spiser" USB
lørdag 22. august 2020, klokken 01:32
Flash minne har et begrenset antall skrivesykluser før det ikke kan skriver til lengre. En større minnepenn vil vare lengre fordi minnet ikke blir overskrevet like ofte. Tenker det kan være stor variasjon fra en minnepenn til en annen, slik som med CPUer og batterier. De er ikke laget for slik aktiv bruk uansett, det finnes derimot SD kort som er laget for å holde ut mange skrivesykluser og egner seg godt til nettopp dashcams osv.
#9
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
fredag 21. august 2020, klokken 21:35
Da skjer det noe! Har fått leveringsdato 3. september. VIN er ikke å finne i kildekode og ellers.
#10
Model 3 / Sv: Sprekk i bakrute
torsdag 13. august 2020, klokken 00:33
Sitat fra: Almis på onsdag 12. august 2020, klokken 14:21EDIT: Burde ha søkt..... Er vist vanlig feil på model 3 det her. Får bare vente å høre hva tesla sier.
Er en vanlig feil ja, Tesla er nok klar over det. Alle de tilfellene jeg har lest om så bytter de bakruta på garanti uten problem.
#11
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
tirsdag 04. august 2020, klokken 11:57
Sitat fra: ricco404 på tirsdag 04. august 2020, klokken 11:31
Jeg er i samme båt - en bil kliss lik min bestilling (svart LR, hvitt interiør, 19" hjul, hengerfeste) ligger i inventory med lokasjon in transit. Jeg velger å tro at det er en bil til meg også men de kan ikke si noe om leveringstid siden den skal med lastebil til Bergen.

Dette med VIN i kildekoden virker mest sannsynlig ikke lenger.
Det har vel kanskje noe å si ja, min har levering i Kristiansand. Hører noen får beskjed relativt kort tid før levering, får bare krysse fingrene.
#12
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
tirsdag 04. august 2020, klokken 10:33
Sitat fra: sinhal på tirsdag 04. august 2020, klokken 07:15
De som ligger i inventory nå har lokasjon: I transit som betyr at det er på vei og høyst sannsynlig på båten Glovis Sun som ankommer Zeebrugge imorgen.
Ja det har jeg forstått. Jeg lurte på om det at det er mulig for noen å bestille en bil prikk lik den jeg har hatt i bestilling siden mai betyr at min bil også er på vei, selv om jeg ikke har hørt noe eller fått VIN på min bestilling?
#13
Model 3 / Sv: Leveringstid på Model 3 om dagen?
mandag 03. august 2020, klokken 23:00
Bestilte hvit LR, svart interiør, 18" hjul og med hengerfeste i mai, ble fortalt at estimert levering var i august/september. Har ikke hørt noe og ingen VIN i kildekoden eller andre steder, men har sett en bil med disse spesifikasjonene i inventory. Er dette normalt? Har de noe til overs, men informasjon om levering kommer sent til kunde?
#14
Model 3 / Sv: Rust og lakkproblem
mandag 13. juli 2020, klokken 08:37
Sitat fra: xerxes på søndag 12. juli 2020, klokken 20:46
det som er kjipt for meg er tanken på å etterhvert få rust i karrosseriet, fra små sår her og der, ellers lever jeg greit med noen riper rent kosmetisk.. noen som vet hvor farlig det er med småriper mtp å få "farlig" rust inn i skroget el.l.?
Ganske ufarlig så lenge metallet ikke er eksponert. Småriper som du kaller det er som regel bare i klarlakken og ikke hele veien gjennom fargelaget og grunningen. Ser du metall så er det bare et spørsmål om tid før du ser rust.
#15
Model 3 / Sv: Matt folie og rekkevidde
torsdag 18. juni 2020, klokken 16:08
Luft beveger seg nesten ikke helt inntil karosseriet selv om du kjører fort, tror ikke overflaten på en matt folie er ujevn nok til å skape noe særlig mer turbulens av betydning.

Du kan lese om effekten her https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boundary_layer
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA