Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - haraldjo

Sider: [1]
1
Hyundai Ioniq / Sv: appstyring 2020 modell
« på: Onsdag 12. Februar 2020, klokken 21:35 »
Appen ble greit oppdatert på første forsøk her, via Google Play. Ser ikke ut til at det er mange synlige endringer.

2
Hyundai Ioniq / Sv: Pris 2020-modell Ioniq - godt tilbud?
« på: ſøndag 26. Januar 2020, klokken 14:20 »
Slo til på denne kampanjen med vinterhjul og metallic på kjøpet for en uke siden og plusset på med skinn. Bil i riktig farge på lager i bilhavna i Drammen, så da blir det Ioniq på meg også i løpet av neste uke.
Originale felger og Conti/Nokian, selger sa at kampanjen gjelder biler som leveres innen 15. februar, men vet ikke om det stemmer.
Vi kjører nesten aldri over 20 mil, så jeg tror dette blir bra!

3
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Lading på bevegelige parkeringsplasser?
« på: ſøndag 05. Januar 2020, klokken 15:10 »
Det er Salto bokser levert av det lokale kraftselskapet, gå rett på strømregningen min uten påslag i pris.

4
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Lading på bevegelige parkeringsplasser?
« på: ſøndag 05. Januar 2020, klokken 10:57 »
Jeg har leier parkering i et slikt system, det er installert av Metrix. En god del av plassene har ladestasjoner og flere er forberedt for lading. Fungerer helt greit hos oss, ladestasjonen er montert på en stolpe på den plattformen som er «min»

5
ID. 3. / Sv: Bakhjulstrekk
« på: Fredag 08. November 2019, klokken 14:22 »
Hvis jeg har forstått systemet riktig bremser ID.3 kun med regen på bakhjulene helt opp til 0,3 G ved bruk av bremsepedal. På glatta vil svikt i ABS elektronikken da bli ganske nifst. Burde kanskje vært mulig å slå av regen brems helt på glatte vinterveier.

6
ID. 3. / Sv: VW ID.3 når er første bil til salgs? Noen som vet?
« på: Tirsdag 05. November 2019, klokken 12:59 »
Har forhåndsbestilt, og fikk en mail fra Volkswagen Norge i går. Der står det blant annet:

Endelig bestilling av bilen og signering av kontrakt for deg som har forhåndsbestilt ID.3 1ST planlegges i første kvartal 2020.

Det er mange som venter på endelige priser på de tre ulike utstyrsversjonene ID.3 1ST, ID.3 1ST Plus og ID.3 1ST Max. Så snart de tekniske dataene er bekreftet kan vi offentliggjøre endelige priser og åpne for at du kan signere din kontrakt.

Utleveringene starter, som tidligere kommunisert, fra sommeren 2020, og alle som har forhåndsbestilt en ID.3 1ST vil få sin bil innen utgangen av 2020.

Egentlig ikke så mye nytt i den meldingen bortsett fra at det ikke er snakk om kontraktskriving før en gang i første kvartal neste år. Jeg har nr 40xx så det kan vel hende de med lave nummer må signere tidligere for å holde plassen.

7
Hyundai Ioniq / Sv: Ioniq 2020?
« på: Torsdag 26. ſeptember 2019, klokken 17:27 »
Selv om Ionic 2020 ikke passer for alle er den et alternativ for vårt behov. Til hverdagsbruk på hjemmebane er den selvfølgelig fin, sjelden mer enn 12-15 mil t/r. I sommer halvåret her vi 12-15 «langturer» på 20 mil hver vei til et sommersted, over halvparten er på 110 vei. På destinasjonen kan vi ikke lade på parkeringen vår, men det er mange ladere og hurtigladere i nærheten, noen av dem er foreløpig gratis. Reiser på 40+ mil er så sjelden at de ikke teller med. Har forhåndsreservert ID.3 og vurderer Tesla M3 std+, men Ionic er kanskje ikke så dumt.
Utviklingen går fort på elbiler, så verditap vil nok være betydelig, men har tenkt å ha bilen lenge??

8
ID. 3. / Sv: 1st eller ikke 1st?
« på: Lørdag 14. ſeptember 2019, klokken 11:14 »
Bortsett fra litt pynt utvendig og innvendig er vel garantert levering i 2020 den eneste sikre fordelen med å bestille 1st. Først når prisliste  på andre ID.3 vanlige modeller og utstyr kommer blir det mulig å vurdere om 1st er et godt tilbud. Jeg går ut i fra at prislister og spesifikasjoner blir klare før det blir aktuelt å bestille 1st

Sider: [1]