Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Diesel.Skater

#1
BMW i3 / Sv: RTTI borte etter nykjøpt Connected Booster
onsdag 07. desember 2022, klokken 09:00
Sitat fra: Orbit på tirsdag 06. desember 2022, klokken 20:27
Det er mye trøbbel med Connected-tjenestene om dagen.

Ergelig at du ikke får varmet opp bilen ja. Så nå at app'en er forandret så kanskje ikke rart de har problemer, nå har de dyttet lade- og klimakontrollen noen tæpp ned i en undermeny Electromobility. Er det noe jeg bruker så er det å forvarme bilen. Fint at du kom med advarselet om å slette/reinstallere appen, da vet jeg at jeg skal prøve å la det være, for de på Connected Drive ser ut til å lese fra en oppskrift ...

De opplyste at de skulle skyfle meg videre til teknisk support, men ingen har ringt eller mailet ennå.
#2
BMW i3 / RTTI borte etter nykjøpt Connected Booster
tirsdag 06. desember 2022, klokken 19:02
Jeg kjøpte ny Connected Booster sist fredag, men trafikkinfo er borte fra navigasjonen, jeg hadde det inntil oppdateringen. Noen som har opplevd det samme etter kjøpet?

Bavaria og appen sier at alt er betalt og gyldig til nov 2023, jeg har kvitteringer på kjøpet, men så er jeg usikker på Connected Drive-tjenesten. Jeg har ringt de et par ganger og jeg har alt riktig huket av i menyene, har oppdatert bilen med Connected Drive, Option-knappen osv som anbefalt mange ganger men uten hell.

To ting jeg ble anbefalt på mail eller tlf:
- Å holde inn volumknappen i 30-60 sek skal slukke displayet og restarte systemet. Det skjer ikke hos meg, mute-symbolet kommer på displayet så knappen virker, men systemet slukker ikke.
- Å trykke tre ganger raskt på Start-knappen skal sette bilen i diagnose-modus. Det skjer ikke hos meg.

Den siste har jeg lest meg til gjelder System 7 BMWer, i3'en er visst ikke det.

Så nå lurer jeg på om bilen er kadaver eller om folk vet hva de driver med ...
#3
BMW i3 / Skrapelyd fra høyre vindusviskermotor/-aksling?
lørdag 12. november 2022, klokken 17:16
Hei,
En gjenganger som verkstedet ikke finner ut av (og som irriterer meg) er en skrapelyd fra høyre vindusviskeromådet når vindusviskerene er på. Det kommer akkurat idet viskerene går ned mot nedkanten på vinduet og høres tydelig fra høyre side. Mye eller lite regn betyr ingenting og vindusviskerene har vært skiftet siden jeg la merke til det første gang. Alt utvendig virker å sitte fast og tørt løv er ryddet og. Det høres som om man skraper på en carbonsykkelramme, samme tørre lyden, så jeg er litt bekymret at noe gnager på noe.

Noen som har vært borti det, hvordan viskermekanismen er bygget opp, noe deksel lett å løsne så en kan titte på det?
#4
BMW i3 / Sv: Feilkoder i telematikkdataarkivet?
tirsdag 11. oktober 2022, klokken 18:45
Sitat fra: Egil S på søndag 09. oktober 2022, klokken 15:51
Jeg har sjekket feilkoder her.
https://bmwfault.codes

Tusen takk! Skal titte, ligger en hel haug med koder, kan nok være gamle siden jeg ikke har noen feilkoder ellers for tiden.

vh Franklin
#5
BMW i3 / Feilkoder i telematikkdataarkivet?
lørdag 08. oktober 2022, klokken 21:43
Lastet ned arkivet på siden til bilen min hos BMW Group, ikke så mye interessant der men noen feilkoder er det. Noen som vet/har en liste/verktøy for å lese disse feilkoder? Feillogg'en begynner slik:   86,801A55;6,CAA

(Ville gjerne visst hvorfor cruise controllen feiler av og til, hva er det kameraet kicker på? Innbiller meg den er redd for bruer og ikke tilpasser farten etter lastebiler med rød firkantet reflekslistverk. Nevner det på hver service og får til svar at alt er i orden.)

#6
BMW i3 / Ladeproblem på Espa?
torsdag 17. mars 2022, klokken 11:45
Hei,

Måtte innom Bavaria Oslo med varsel om drivverksfeil. De resatte systemet og spurte meg om jeg har ladet på Espa i det siste ... :-o

Bavaria sa de har hatt minst tre biler den siste uka med samme feil etter lading på Espa. Tror jeg ladet på nr 2 fra stasjonsveggen på fredag.

Noen som vet noe mer/opplevd det samme?

vh Franklin
#7
BMW i3 / Sv: Flere som mistet bilen i APP etter siste oppdatering?
fredag 17. desember 2021, klokken 16:09
Mm, bilen har ikke vært oppdatert i appen de siste dagene hos meg, men er på plass i dag. Så nå at bilen har mistet alle førerinnstillingene koblet til nøkkelene. Men verre er at Carplay er borte for min del og Spotify-appen for madamen. Virker som BMW Apps er borte og. Tenker nå at jeg burde ha lastet ned innstillingene på minnepinne før jeg oppdaterte bilen.

Grrr.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA