Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Jokkis

Sider: [1]
1
Audi e-tron / Sv: Ladekabel med kladd
« på: Tirsdag 26. Mars 2019, klokken 20:45 »
Mulig jeg har misforstått hva du mener her. Tenker du å sette opp industrikontakt og bruke ladekladd som følger med bilen? Eller kjøpe inn ladekladd som kan lade med 32A eller 20A?
Ladekladden som følger med bilen lader vel med maks 10A?

Bruke den som følger med bilen. Som trd-73 skriver gir den maks 32A med industristøpsel. Begrensningen på 10A er kun med schuko støpsel. Begge deler følger med.

2
Audi e-tron / Sv: Ladekabel med kladd
« på: Tirsdag 26. Mars 2019, klokken 20:39 »
Den er totalt 7,5 meter.
På ladekladden har du innstilling for 100 % eller 50 %.

Takk for svar! Litt synd at den ikke kan lade med 20A da det er maks hva nettleverandør tillater uten at man søker. Ingen innstillinger i bilen som kan begrense ladingen selv om kladden er satt opp med 32A?

3
Audi e-tron / Ladekabel med kladd
« på: Tirsdag 26. Mars 2019, klokken 19:44 »
Planlegger å montere et industristøpsel i garasje med B-vern og 20A automat i sikringsskap. Da slipper jeg å kjøpe en veggboks for lading hjemme.

Noen som vet hvor lang kabel det er på ladekabel med kladd som følger med? Gjerne lengden på kabel mellom kladd og bil siden jeg vil unngå å legge kladden på gulvet.

Er også interessert i om den kan begrenses til 20A eller om det kan gjøres i bilen. Eventuelt om det er tungvint å sette det opp i bilen.

På forhånd takk!

Sider: [1]