Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - MooCow

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
I.D. Neo / Sv: I.D.3 på TV2 hjelper deg nå og BROOM journalist tror mest solgte bil i 2020
« på: Fredag 20. ſeptember 2019, klokken 17:35 »
Kjem nok til å selja i bøtter og spann ja!
Folk set nok pris på meir tradisjonelt dashbord, meir utstyr (Led Matrix, varme i ratt, Head up display ++)

Mest negative er at han ikkje tåler taklast ?!? og at ein ikkje kan dra hengar.

2
Model 3 / Sv: Noen som har prøvd å støydempe bilen?
« på: Mandag 16. ſeptember 2019, klokken 17:31 »
Til alle dere som vurderer bilen og blir redde av alt dette støypratet, ta det helt med ro. Diskusjonen her er fullstendig ute av proporsjoner. Bilen har ikke et spesielt støynivå. Vi kjører på 19 hjul, og det går helt fint.

Jeg ble og overraska over at den støyer ca som en gjennomsnittlig bil ved motorveihastigheter. Trodde det skulle være som å sitte i et fly under takeoff etter alt jeg har lest

Tesla reklamerar med Model 3 som premiumbil, og då må ein kunne forventa litt ekstra... Spørs jo kva bil ein hadde frå før med tanke på korleis ein reagerar på støyen.

3
Model 3 / Sv: Hvilket utstyr burde Model 3 hatt?
« på: ſøndag 08. ſeptember 2019, klokken 18:54 »
Interessant å se hva folket ønsker. Hvis en skulle lagt på alt, ja så hadde nok ikke jeg kjøpt TM3, da hadde vel SR+ ikke kosta 377.000, men 50-100.000 ekstra.
Men mye av det folk savner er ting en ordner selv for mindre enn 3-4-5000 kroner, så bilen er da rimelig vellykka.

Om Tesla hadde hatt alt som hadde vore nemdt så hadde det nok ikkje vore standard på SR+, men vore tilvalg i form av pakkar eller enkeltvalg. Uansett så er det dessverre ikkje slik Tesla gjer det :(

4
Skoda Vision iV / Sv: Reservasjon Skoda Vision iV
« på: Torsdag 05. ſeptember 2019, klokken 20:24 »
Polestar 2 og Ford Mach E som er mest aktuell for meg utenom Vision IV. Model Y kan kanskje bli aktuell om han mot formodning skulle komma med varme i rattet. Cupra ligg vel litt lenger fram i tid, og har vel ikkje norsk importør med mindre Seat vil ta inn dei og. Hyundaien er vel heller ikkje i nærmaste framtid? M Byte er eg litt skeptisk til i og med at dei er heilt nyoppstarta. Spennandes framover blir det ihvertfall :)

5
Model 3 / Sv: Innbytte Tesla
« på: Torsdag 05. ſeptember 2019, klokken 20:14 »
Er det bare å legge inn opplysningene på bilen på Min Side på Tesla.com så får du et tilbud på innbytte? Er det mulig å bytte inn en bil som har høyere verdi enn den nye?

Ja det trur eg er null problem, slik eg har fortstått det så sender berre Tesla ut informasjonen om bilen din til oppkjøparar, og vidareformidlar det høgste budet. Difor er det stort sett skambud/veldig dårlege prisar på innbytte. Lettjente pengar å selja sjølv :)

6
Skoda Vision iV / Sv: VISION iV - dagens nyhetsbrev fra Skoda
« på: Tirsdag 03. ſeptember 2019, klokken 22:35 »
Et "nyhetsbrev" med link til en 2 uker gammel artikkel...

Kom heller med litt info om SUVen som skal leveres først Skoda!

Enig, om dei skal linka til andre Norske nettsider sine artiklar så lyt dei gjera det kjapt etter at dei er publiserte... Dette er litt sånn senda ut nyheitsbrev for å senda ut nyheitsbrev.....

7
Model Y / Sv: Model Y og Polestar 2 vil bli direkte konkurrenter
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 19:56 »
Henta frå Polestar sine heimesider:
"Polestar 2 er en banebrytende 5-dørs fastback, full av unike designfinesser."
https://www.polestar.com/no/cars/polestar-2

Er nok meir Model 3 konkurrent enn Model Y.

8
Model 3 / Sv: Hvilket utstyr burde Model 3 hatt?
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 18:37 »
Nå får vi bare håpe Elon Musk følger denne tråden

Tesla er nok fullt klar over at dei manglar mykje utstyr, men er nok teke eit valg på grunn av at alt skal vera mest muleg straumlinjeforma og billig ved produksjon.
Jo da, men å bytte farge på taktrekk eller sette inn de ventilerte setene for et tillegg i pris er ikke noe de trenger å velge bort.
Softwarefunksjoner er heller ikke det.

Musk har vel sagt før at det skal vera minst muleg tilvalg for å simplifisera produksjonen, så har ikkje tru på at det kjem nokon særleg fleire valg. Standardustyrlista kan kanskje auka etterkvart. Det er ihvertfall slik eg har forstått det. Det vesle som kan gjerast med softwareoppdateringar er sjølvsagt ein anna sak, og der kjem det vel jamnleg oppdateringar.

9
Skoda Vision iV / Sv: Reservasjon Skoda Vision iV
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 17:05 »
Var vel omlag 15 minutt, men har sett mange videoar og prøvekøyringar og slikt etterkvart som leveransane starta i statane. Regna faktisk ikkje sjølv om det var Bergen, slik eg har forstått så kan ein ta "single" visk ved å trykka inn hendelen på rattet, og når ein gjer det så kjem automatisk sida der ein har vindaugsviskarinnstillingane fram nede til venstre. Klarar ikkje å sjå at det skal vera enklare enn alt på ein hendel ;) Anna ting er jo missnøyen som ein del har ytra med hensyn på at det ikkje er dedikert viskarsensor, men nyttar eksisterande kamera, med litt vekslande hell. (sikkert vorte betre på seinare oppdateringar).

Har aldri vore tru mot bilmerker og bytt imellom alt etter kva eg har hatt mest lyst på. Men klart skjønnar ein kan bli litt lei av at Kia ikkje får levert nok bilar anten dei ikkje produserar nok på grunn av manglande batteri eller manglande vilje. Vurderte Kona og, men litt for kjedleg (sjølv om han nok er driftsikker). Hadde han hatt 4-hjulstrekk, raskare akselerasjon og app kunne det fort vorte Hyundai.

Ja blir og spennande å sjå kor lang tid det tek før Vision IV coupe'n kjem i produksjon (er vel snakka om eit par månadar) med hensyn på 2021 og kanskje innfasing av moms, uansett så har eg lågt reservasjonsummer, rundt 250.

10
Skoda Vision iV / Sv: Reservasjon Skoda Vision iV
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 15:49 »
Vision IV kjem nok til å selja bøttevis dersom han legg seg på prisen til Model Y, eller litt over. Reknar jo med han kjem med meir utstyr enn Tesla, samt at han vil får litt meir fysiske knappar på ratt for hurtigare betjening :)

Har du prøvd Tesla 3?
Jeg har nå 900 km bak rattet i 3, tro ikke jeg savner noen knapper, jeg tvert i mot digger løsningen Tesla har valgt.
Og nei, jeg er ikke i 20-30 åra, neste store runde tall blir 60 om noen år....
Hvis Skoda tar en Kia med «en million» knapper så blir den lindre interessant for meg.
Men ut fra førsteinntrykket av Tesla 3 så er jeg faktisk fristet til å kansellere reservasjonen på Skoda, og heller reservere Tesla Y.
For Tesla sitt konsept digger jeg, og så leverer de biler...

Nei folk er forskjellige, eg var førstedagsreservasjonsholdar av Model 3 og har og prøvekøyrt ja. Skjermen er stor og fin, god oppløysing og fungerar greit nok, men kan ikkje erstatta knappar på rattet og hendlar som ein operar i blinde (for eksempel cruisekontroll og vindaugsviskar med tilhøyrande følsomheit). Eg diggar konseptdesignet til Skoda (redd dei kjem til å bli for konservative på utsjånaden på produksjonsmodellen. Fleire grunnar til at eg vil velja Vision IV foran Model Y gitt same pris (her er dei eg kjem på i farten):
- Varme i ratt
- Forhåpentlegvis Led Matrix lys
- Lokalt og fungerande serviceapparat
- Design (definitivt om han lignar på konseptmodellen)

Det eg er missunneleg på frå Tesla er det utbygde ladenettverket og akselerasjonen. (Nei autopilot vil nok ikkje funka så godt ein del typiske 1,5 felts vestlandsvegar og heller ikkje når dei er snødekte)

Det eg er redd min noverande bil er betre på enn både Model Y og Vision IV er seter (Saab 9-5)

11
Model 3 / Sv: Hvilket utstyr burde Model 3 hatt?
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 12:12 »
Nå får vi bare håpe Elon Musk følger denne tråden

Tesla er nok fullt klar over at dei manglar mykje utstyr, men er nok teke eit valg på grunn av at alt skal vera mest muleg straumlinjeforma og billig ved produksjon.

12
Model 3 / Sv: Hvilket utstyr burde Model 3 hatt?
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 12:06 »
Mykje er nemdt og meir er det nok, ihvertfall
- Lesing av trafikkskilt
- Led Matrix lys

13
Skoda Vision iV / Sv: Reservasjon Skoda Vision iV
« på: Lørdag 31. August 2019, klokken 12:04 »
Vision IV kjem nok til å selja bøttevis dersom han legg seg på prisen til Model Y, eller litt over. Reknar jo med han kjem med meir utstyr enn Tesla, samt at han vil får litt meir fysiske knappar på ratt for hurtigare betjening :)

14
Polestar 2 / Sv: Bilder og media
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 21:58 »
Polestar 2 under testkjøring spottet ved ladestasjon i Tyskland i juli. Ser bra ut!


https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=jRlsX_JIcB0

Ser du har lagt inn link der videon startar rett etter Polestar 2 er filma, og viser berre Porschane, så anten lyt de spola fram til starten, eller bruka denne linken :)
https://www.youtube.com/watch?v=jRlsX_JIcB0&feature=youtu.be

15
Polestar 2 / Sv: Hva er "må ha kravene" for at dere skal bestille?
« på: Torsdag 18. Juli 2019, klokken 18:20 »
Tippar prisen vil ligga mellom LR og performance, kanskje litt meir for toppmodellen. Polestar 2 vert nok ein meir påkosta bil enn Model 3, både med hensyn på tilleggsutstyr og at det vert meir tradisjonell instrumentering.

Sider: [1] 2 3 ... 8