Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - o_l

Sider: [1]
1
Model 3 / Konkret spørsmål angående angrerett
« på: Onsdag 27. Mars 2019, klokken 07:14 »
Hei

Er det noen som har prøvekjørt model 3, tatt levering og så benyttet 14 dager angrerett fra dag 8-14 og fått full refundering uten noen problem?

2
Model 3 / Sv: Levering i Kristiansand
« på: ſøndag 17. Mars 2019, klokken 11:43 »
Fikk en dato på FI og en annen på sms noen uker i forkant. Ringte delivery da disse datoene var ulike og den på sms ikke passet. Herremannen på tlf visste ikke hvordan han kunne løse dette. Tok turen opp til Tesla KRS og snakket med lokal delivery. De var svært behjelpelige og ordnet opp med ny dato, men kunne ikke skjønne noen av de andre datoene da de ikke hadde utlevering da. En liten uke før avtalt utlevering ringte Tesla KRS og sa bilen kunne hentes noen dager tidligere da den var klar.

3
Model 3 / Sv: Levering i Kristiansand
« på: ſøndag 17. Mars 2019, klokken 11:15 »
Hentet ut torsdag. Ble møtt av en kar med en gang vi kom inn døren. Fikk umiddelbart en kort innføring i bilen, oppsett av mobil som nøkkel og vist hva som følger med av kabler og hvor det låg. Fikk noen minutter å gå over bilen og påpekte to mindre striper som ble notert. Så var det bare tut og kjør. Dagen etter la jeg meg ned og såg under bilen i dagslys med lykt og fant noen striper til. Sendte mail med oppsamling av alt til tesla i KRS og fått time til utbedring om et par uker. Dessverre ikke "fagfolk" som leverer ut bilen og begrenset med kunnskap. Helt grei innføring. Dessverre som en del påpeker er flere biler ikke strøkne. Skal du sjekke dette 100% er du nødt til å ha god tid og gå grundig til verks med god lykt i lokalet. Evt. melde inn i etterkant. Var ikke noe kritisk for vår del, men nok til å gi tilbakemelding for utbedring. Har ikke hatt Tesla før og det irriterer litt at et ny bil ikke er strøken. De har de andre bilene vært. Ordner de greit opp er jeg greit fornøyd så langt. Selvfølgelig en morro bil å kjøre når en er vant med bensin bil  :)

4
Model 3 / Sv: Levering i Kristiansand
« på: ſøndag 10. Mars 2019, klokken 15:13 »
Setter stor pris på erfaring og tips fra dere som har hentet ut eller har time i nærmeste fremtid om hvordan det gikk. Har selv fått 18.03 som dato.

5
Model 3 / Sv: Levering av model 3
« på: Lørdag 23. Februar 2019, klokken 09:45 »
Når jeg ble oppringt for å bekrefte opplysningene jeg hadde lagt inn angående registrering, forsikring, finans osv, spurte jeg om dette som omhandler betaling og om det var et valg å betale ved overlevering. Dette var fullt mulig hvis jeg sendte lånebevis pr epost. Har fått bekreftelse på det igjen på tlf fra Tesla og venter nå på utlevering innen to uker.

6
Model 3 / Sv: Bilfoliering/vedlikehold av lakk
« på: Fredag 04. Januar 2019, klokken 21:11 »
Takk for all input. Litt av problemet er at jeg liker godt sort på biler. Har alltid hatt den fargen også og er nok glad i å prøve å ta vare på det for min egen del, men ikke på noe fanatisk måte :) Tilbakemeldingen jeg har fått på folie med farge er at denne ikke kan sammenlignes med gjennomsiktig hva gjelder motstand mot steinsprut, riper o.l. En del av de kommentarene en hører på den sorte lakken deres kan jo skremme fanden på flat mark  :P Jaja, god tid å gruble videre på enda.

7
Model 3 / Sv: Bilfoliering/vedlikehold av lakk
« på: Fredag 04. Januar 2019, klokken 18:39 »
Har fått pris på delfoliering av utsatte områder som front fanger, panser, begge skjermer foran, speilhus, stripe på bakfanger og noen striper rundt kanalene, samt at resten av bilen får coating dobbelt lag for kr 20000,- Høres det fornuftig ut både prismessig og med tanke på å ta litt vare på en sort Model 3 med utgangspunkt i at bilene så langt har blitt byttet med ca 3-4 års intervall?

8
Model 3 / Sv: Model 3 Accessories
« på: Lørdag 29. Desember 2018, klokken 12:55 »
Har også bestilt sort av samme grunn

9
Model 3 / Sv: Vurderer ny Model 3 , noen spørsmål
« på: Onsdag 26. Desember 2018, klokken 14:48 »
Hei. Håper det er lov å skyte inn et spm her. Ser det kommenteres en del rundtom angående svakheter/ulemper med den sorte lakken som er standard. Er det noen som kan anbefale folieringstype og har god erfaring med bedrifter for foliering i Kristiansandsområdet? Jeg ønsker å beholde bilen sort/metallic sort eller tilsvarende.

Sider: [1]