Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - tmn

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Onsdag 17. April 2019, klokken 19:16 »
Apropos stramming. Jeg turte ikke stramme den til 8nm. For alt jeg vet er det meninga, men jeg begynte å høre rare lyder etter hvert som jeg vrei momentnøkkelen uten noe særlig motstand. Det er en nøkkel jeg skrur sykkeldeler med. Det kan bare ha vært at foten til kroken strammet til det den griper fatt i som lagde lyd, og ikke glasset. Meeeeeen jeg stoppa.

2
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Onsdag 17. April 2019, klokken 17:16 »
Telsa takstativ og Thule UpRide montert på treern. Sitter bra, merker ikke noe til støy og ser ikke så altfor dumt ut :D

UPDATE: det ser litt corny ut forfra/bakfra da stengene ikke er vannrette, så sykkelen står på taket med en liten rar vinkel.

3
Model 3 / Sv: Levering av model 3
« på: Fredag 12. April 2019, klokken 10:59 »
Jeg fikk min tidligere i uka på Flatåsen. Hyggelige folk i "lobbyen" og hyggelig delivery-kar som skulle vise meg bilen. Ved første øyekast var bilen strøken. Jeg tusla raskt rundt for å se om det var noe synlige merker ved første øyekast. Sa til min deliveryfyr at jeg tar den som den er. Han ble litt overrasket og spurte om jeg trengte noe innføring, men det takket jeg pent nei til. Gikk inn på teslakontoen og godtok. Så kjørte han den ut for meg. Fra jeg møtte opp til jeg kjørte avgårde tok vel under 5 minutter. Og jeg var ferdig 1 minutt før avtalt deliverytid :D

Leverte bilen inn til lakkforsegling hos Ren Bil i Trondheim to dager senere. Spurte dem om de fant noe tull med lakken, og de fant bare noen synlige swirls på den ene døra, men som de polerte vekk ganske enkelt. Ellers var den strøken.

Eneste feilen jeg har funnet i ettertid er pakningen i front trunk som ikke var helt tett. Og dermed fikk litt vann i seg da den ble spylt i maskin ganske kraftig før lakkbehandling. Ingen stor krise, og Tesla skulle ta tak i det.

Jeg fulgte rett og slett denne sjekklista og er storfornøyd med bilen.

4
TEST TEST TEST / Sv: Bilder
« på: Torsdag 11. April 2019, klokken 21:38 »
Eventuell svar her kommer vel an på hvilken tjeneste du prøver å legge ut bilder på? Jeg kan jo anta du ønsker å legge ut bilder i en post her i forumet siden du spør her. I så fall er det ikke noe forskjell på mobil og desktop. Du velger å legge til et vedlegg, og kan velge å laste opp et bilde.

5
Model 3 / Sv: Plassering Autopass brikke
« på: Torsdag 11. April 2019, klokken 10:48 »
Jeg har det i frunk, limt på førersiden oppe.
Funker det bra, tenker på at det er aluminium i lokket? Har det montert slik i i3en men trodde ikke det ville fungere i metallbiler.
Virker ja, men vær obs på at ikke alle bomstasjoner lyser. De har tenkt å slå av lys på alle, men jeg så lys i en de ikke har slått av lys på

Hadde du hatt mulighet til å poste bilde? :D

Jeg bruker mer enn gjerne brikka, men jeg er også såpass jålete at jeg ikke vil ha den synlig.

6
Model 3 / Sv: Autosteer speed restricted
« på: Onsdag 10. April 2019, klokken 05:59 »
Veidataen i kartløsninga er ikke helt oppdatert på veiene. Opplever det en del i Trondheim ja. Nye E6-en er feks ikke i databasen. Så der er er det fartsbegrensning.

7
Model 3 / Sv: Utleveringer i Trondheim
« på: Tirsdag 09. April 2019, klokken 11:39 »
Liten status fra meg også! Reserverte april 2016. Bestilte desember 2018. Utlevert 9.april 2019, Trondheim.

Ingen merknader fra meg heller. Storfornøyd :D

8
Model 3 / Sv: bestilt i mars... fortsatt ikke fått levert bil! når er neste skipslast?
« på: ſøndag 07. April 2019, klokken 19:33 »
Vil også nevne at flere (meg inkl.) reserverte rett etter annonsering i 2016, bestilte før nyttår, og venter enda på utlevering xD

Rød, Svart interiør, LR

UPDATE: har på siste leveringsavtale utlevering til uka da. Satser på at det skjer :)

9
Model 3 / Sv: Utleveringer i Trondheim
« på: ſøndag 07. April 2019, klokken 19:30 »
Reserverte april 2016, la inn bestilling desember 2018. Siste leveringsavtale er førstkommende tirsdag, krysser fingra for at det blir denne gangen :o Bilen har brukt god tid hit ja.  VIN 222XXX (fikk den i slutten av februar).

10
Model 3 / Sv: Jeg-har-fått-VIN-tråden! Legg inn dine opplysninger
« på: Fredag 05. April 2019, klokken 10:40 »
Er det slik at tall- og bokstavkombinasjonen frem til disse 6 siffrene i VIN er lik for alle model 3 performance? Hadde likt å kunne søke opp om bilen er registrert, men det er vanskelig uten hele VIN  ::)

Du har fått oppgitt serienummeret til VIN som er fra posisjon 12 til posisjon 17. Posisjon 9 i VIN vil være "unik" også. Det er en sjekknummer. Resten er vel likt på alle Model 3 da det ikke er noe forskjell på dem annet enn software og bremser.

Du kan feks. bruke sider som dette https://teslatap.com/vin-decoder/ til å decode VIN. Legg 5YJ3E7EB8KF foran ditt nummer, så vil den korrigere deg på sifferet på posisjon 9.

11
Jeg ser ut vindu og ned på piret at det står en transportør der nå som akkurat har lasta opp 8 biler som var blitt kjørt fram og gjort klar. Kanskje det er en av dem ;)

12
Bestilte meg disse til min Jeda pad: https://www.amazon.com/PortaPow-Specialised-3-3ft-20AWG-Charge/dp/B00RQ5AZ6Q

USB-kabler uten data-kanalen, og bytta ut de som fulgte med padda.


13
Model 3 / Sv: Bagasjeplass model 3 - erfaringer
« på: Torsdag 04. April 2019, klokken 07:51 »
Jeg vet jeg har lovt vekk roadtrip til familien i påska, samt tenkt å kjøpe meg nye hyller fra IKEA veldig snart. Fant ut at det passa jækla bra med Model 3 selv om det ikke er plass til familie eller hyller inni den. For jeg skal jo faktisk kjøre bilen etter påska også, uten familien, og hylla. Så de får stille med ekstra bil i påska heller. Og hylla tar jeg på hjemmelevering med IKEA.

Men janei. Folk har jo forskjellige behov. Jeg liker å ta valg etter hva jeg vet min normale bruk er, og ikke unntakene (ferier, frakte store ting osv.). Trenger jeg stor bil en gang, så ordner det seg det. Men 90% av tiden trenger jeg ikke det, og for meg er det kompromiss å kjøpe noe annet enn Model 3 akkurat nå.

14
Har utlevering på torsdag iflg. e-post, sms og på Tesla-konto.
Vet at bilen ankom kaia i Trondheim på søndagen (fant den vha VIN-nummeret) og den ble registrert hos Vegvesenet i går.

Nå nettopp fikk jeg en oppdatering på min Tesla-konto med følgende beskjed (se bilde nedenfor):

Hva fa...???
Jeg skal vel ikke akseptere denne og trykke "SUBMIT" vel??
Det er sååååå mye rot med Tesla!

 :D :D :D :D Dude, du skal jo ta imot bilen - også akseptere at du har tatt den imot :D men heldiggris!

15
Model 3 / Sv: Levering av model 3
« på: Mandag 01. April 2019, klokken 20:59 »
Glem historien. Er bilen registrert en gang tidligere er det bruktbil. Så er spørsmålet om bilen er solgt som ny bil,eller brukt. Kjøper burde også bli informert om feil som er utbedret

Jeg spør av ren nysgjerrighet og fascinasjon. For jeg finner det svært fascinerende dette med definisjoner, og da denne definisjonen av bruktbil. Aldri eid bil før, og Teslaen jeg venter på blir min aller første. Så jeg skjønner ikke hvordan en hardbarka bileier definerer ting som.

Jeg, personlig, kan ikke forstå at om jeg møter opp i døra, sier at jeg ikke ønsker å kjøpe bilen likevel. Så må neste person som får servert samme bil forvente flere tusen penger avslag fordi de kjøper en bruktbil fordi bilen ble registrert på meg, selv om jeg ikke fullførte kjøpet? Er det kun fordi papirene ble flyttet på "feil" tidspunkt/rekkefølge? Dette er i alle fall helt uforståelig for meg :s

Sider: [1] 2 3 ... 6